Video: Gastronomia moleculară, o experienţă inedită

De Diana Sorescu pe

Nu ştiam mare lucru despre gastronomia moleculară, dar Lucian Şonea, Marketing Manager Forza Rossa, m-a lămurit! Am savurat mâncarea cu nesaţ, într-o experienţă culinară de neuitat!

Gastronomia moleculară

Gastronomia moleculară este gastronomia viitorului, iar la restaurantul Forza Rossa Caffe ai şansa să deguşti cele mai gustoase preparate. Eu am fost privilegiată şi m-am desfătat cu trei feluri de mâncare speciale, printre care o reţetă de foie gras patentată de maestrul bucătar al restaurantului.

Servirea este ireproşabilă, iar savoarea bucatelor este unică.  Vorbim de preparate de lux, gătite cu dragoste şi atenţie printr-o tehnică inedită, ce implică procedee chimice şi fizice.

Reţetele vin de pe meleaguri străine şi îmbină arta culinară cu priceperea şi talentul maestrului bucătar. Am savurat sosuri delicioase, salată ce îţi stârneşte jubilaţia papilelor gustative, un somon sălbatic răsfăţat cu ciuperci şi mândria restaurantului, foie gras absolut delicios!

Contrar a ceea ce te aştepţi, preţurile nu sunt astronomice! Dacă ştii să apreciezi o mâncare de top şi te laşi cucerită de arome şi texturi moderne, înseamnă că restaurantul Forza Rossa Caffe e perfect pentru tine!

Foto, video: Silvia Postolatiev

Edith Gonzalez, fotografii de colecție. Roluri memorabile din telenovele

Edith Gonzalez, fotografii de colecție. Roluri memorabile din telenovele