Fotomodele care îşi rup gâtul pe scenă. Vezi VIDEO amuzante

De Diana Zagrean, pe

Credeţi că meseria de model e uşoară şi fără de griji, în afară de siluetă? Ei bine, iată câteva fotomodele care îşi rup gâtul pe scenă şi demonstrează că scena nu este pentru toată lumea. Vezi VIDEO amuzante.
 
Recunoaşteţi: toată lumea crede că e foarte uşor să fii model. Tot ce trebuie să faci este să arăţi drăguţ, să nu ai coşuri, să nu mănânci aproape niciodată şi să păşeşti pe scenă. Simplu, nu?
În afară de problema anorexiei şi a controverselor despre dietele extreme pe care tinerele modele le ţin pentru a fi mereu foarte slabe, ele mai au şi altă problemă, mai amuzantă.
Scenele pe care frumoasele fotomodele păşesc zi de zi la locul de muncă pot fi cu adevărat periculoase, în funcţie de materialul mai mult sau mai puţin alunecos din care sunt construite şi de pantofii cu toc mai mare sau mai mic pe care fetele îi poartă la prezentările de modă.

Care sunt cauzele căzăturilor spectaculoase?

Recuzita show-urilor de modă cu podiumuri alunecoase, în flăcări sau cu covor prea pufos, obiecte care se plimbă sau atârnă de scenă, scări cu trepte mărunte, numai bune de alunecat, toate le fac viaţa un coşmar fotomodelelor.

Citeşte mai departe şi vezi şi alte videoclipuri cu fotomodele care şi-au sucit picioarele şi erau să-şi rupă gâturile pe scenă, pe pagina următoare!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!