O fotografie din 1.014.653 de fotografii

De Unica.ro pe

A fost odată ca niciodată un site – unica.ro. Şi un concurs cu premii din oră în oră. Iar pe parcursul acestuia, adică timp de patru luni, s-au acordat peste 12.000 de premii (pe care sper că le-aţi primit).
primit).

Şi aşa am ajuns noi împreună să facem cea mai mare fotografie mozaic din lume – „Fotografia-Gigant„, o aplicaţie cu 1.014.653 de imagini cu lucrurile unice din viaţa voastră. De astăzi, o puteţi accesa online, aşa că te invit să intri şi să cauţi fotografiile pe care le-ai trimis. În plus, tot de astăzi în Băneasa Shopping City va fi amplasat un panou imens al „Fotografiei-Gigant”, aşa că vei putea să o vezi şi atunci când mergi la cumpărături. De asemenea, te aşteptăm să sărbătoreşti alături de noi pe Facebook şi Twitter!

De ce o fotografie… gigant?

Pentru că orice produs se identifică cel mai bine cu consumatorii săi, aşa că unica.ro este… aşa cum eşti tu. Iar Femeia Unica.ro este formată chiar din lucrurile care te fac pe tine unică.

Şi că tot suntem la capitolul justificări… Pe 26 octombrie anul trecut, am relansat site-ul unica.ro împreună cu o provocare – aceea de a realiza cea mai mare fotografie mozaic din lume. Iniţial, ne doream să primim măcar 10.000 de fotografii, dar când în prima zi de campanie au fost uploadate peste 20.000, ne-am dat seama că putem ajunge la un milion.

Aşa că am regândit totul şi am ajuns astăzi aici. Am reuşit împreună şi îţi mulţumesc pentru deschidere, chiar şi pentru faptul că ai trecut cu vederea micile neajunsuri tehnice, iminente în online.

Nu te mai reţin, te las să te bucuri în voie de Fotografia-Gigant. Cursorul mouse-ului te va ajuta să navighezi prin aplicaţie şi să măreşti sau să micşorezi fotografiile.

Iar întreaga echipă unica.ro îţi mulţumeşte şi te aşteaptă să ne împrietenim pe Facebook, dar şi să vezi video-ul realizat special pentru acest proiect.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro