Festivaluri şi concerte în weekend

De Nicoleta Galeteanu pe

Hibernalul de Chitară, festivaluri precum Sonoro sau Viaţa e frumoasă şi concertele The Tiger Lillies sau Coco sunt doar o mică parte din surprizele lunii noiembrie de la care nu ai voie să lipseşti.
Începând cu Festivalul Naţional de Teatru, luna noiembrie aduce pe scenele Capitalei spectacole, concerte şi festivaluri care mai de care mai spectaculoase.

Bal mascat şi muzică de cameră

Sonoro, Festivalul Internaţional de Muzică de Cameră, te invită timp de două săptămâni (31 octombrie – 14 noiembrie) la un „Un ballo in maschera/ Bal mascat”, unde peste 30 de artişti internaţionali vor susţine concerte în 13 locuri importante din Bucureşti, Iaşi şi Cluj-Napoca.

Festivalul este un bal mascat muzical de anvergură, cu măşti şi atmosferă de carnaval, dar nu în ultimul rând cu concerte spectaculoase – „Fantezii Vieneze”, „Masks by James Ensor”, „Oglinda în oglindă”, „Carnavalul animalelor”.

În Capitală, concertele au loc la Palatul Cotroceni, Palatul Cercului Militar, Palatul Bragadiru, Ateneul Român, ARCUB şi Catedrala Sf. Iosif.

Viaţa e frumoasă cu Tiger Lillies

„Viaţa e frumoasă”, Festivalul Internaţional al Artelor Spectacolului Muzical (4 – 14 noiembrie), organizat de Teatrul Naţional de Operetă „Ion Dacian”, aduce în România una dintre cele mai inedite trupe de cabaret berlinez.

Trio-ul londonez Tiger Lillies revine pe 7 noiembrie, cu un spectacol burlesc desăvârşit, o fuziune de cabaret berlinez şi elemente de avangardă de un farmec aparte. Preţul unui bilet este 55 de lei, iar concertul este programat la Sala Radio din Bucureşti, pentru ora 19.00.

De asemenea, festivalul îţi va demonstra cât de frumoase sunt şi spectacole în premieră şi ateliere pentru copii pe care le-a pregătit.

Hibernalul de Chitară

În fiecare sâmbătă seară, de la 19.00, Biblioteca Naţională dă startul la Hibernalul de Chitară, unde, timp de 8 săptămâni, te poţi delecta cu muzică, lectură şi cultură alese, susţinute de artişti români şi străini de marcă. Intrarea este liberă iar evenimentele au loc la Rotonda Bibliotecii.

Concert Ordo Rosarius Equilibrio

Vineri, de la 20.00, nu ocoli concertul suedezilor de la Ordo Rosarius Equilibrio, care se întorc pentru a treia oară în România.

Seara în clubul Kulturhaus va fi una de neuitat, căci în paralel cu concertul suedezilor, vei lua parte la un show inedit de artă japoneză de bondage, Kinbaku. Preţul unui bilet este de 50 lei si poate fi cumpărat în seara concertului.

Vezi ce alte evenimente importante se petrec în Bucureşti.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2