Evenimente care merită atenția ta

De Dana-Ruxandra Panghe, pe Ultimul update Marți, 15 martie 2022, 11:28
Participă la TriChallenge Mamaia 2016!

Suntem cu ochii în patru pentru ca tu să ai parte de cele mai cool selecții de ocazii de distracție și de culturalizare!

Pe 10 septembrie 2016 Mamaia va fi gazda celei de a opta ediții TriChallenge, cel mai mare concurs de triatlon din Europa de Est și Balcani! Lacul Siutghiol, bulevardul Mamaia (din Năvodari până la Aqua Magic), parcarea de la Rex, promenada şi plaja, toate vor fi însufleţite de peste 1500 de participanţi care vor înota, vor pedala şi vor alerga. TriChallenge se va desfășura sub forma unui festival, având trei componente: competiția dedicată amatorilor și sportivilor profesioniști la Super Ligă, TriKids – aquatlon și duatlon pentru copii între 8 și 12 ani și „Beach Run“ – Crosul de seară. Înscrierile sunt deschise și se fac pe site-ul oficial trichallenge.ro. Eveniment Facebook: facebook.com/events/206453729731528

Thriathlon Mamaia 040

Citește și: Biografii captivante ale celebrităților

Hai la Divan Film Festival

Divan Film Festival (Divanul Degustătoilor de Film și Artă Culinară), eveniment dedicat cinematografiei și bucătăriei balcanice, ajuns la a șaptea ediție, are loc în perioada 20 – 28 august la Craiova și Port Cultural Cetate, după cum urmează: Craiova, 20 – 21 august, Port Cultural Cetate, 22 – 28 august. În plus, cea de-a patra ediție a simpozionului de film balcanic de la Divan Film Festival va avea ca temă anul acesta viața urbană, iar în deschiderea simpozionului va fi lansat volumul bilingv român-englez intitulat „Drumuri și răspântii în Balcani“, care cuprinde lucrările conferinței de anul trecut.

festival Divan

Citește și: Aylin a lansat „My Favorite Melody“ la 10 luni după ce a născut

Vii la Noaptea Albă a Galeriilor?

Vineri, 30 septembrie 2016, ediția aniversară a Nopții Albe a Galeriilor creează o hartă a artei contemporane și a celor mai noi tendințe de pe scena artistică locală și internațională, în zece orașe din România. Cu ocazia ediției #10, Noaptea Albă a Galeriilor – NAG, proiect inițiat și organizat de Asociația Ephemair, își extinde programul nocturn în galerii de artă, spații alternative, huburi creative și ateliere de artist din alte nouă orașe. Astfel, alături de București, vor avea loc expoziții și evenimente dedicate artei contemporane în Arad, Baia Mare, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Craiova, Sibiu, Târgu Mureș și Timișoara.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!