Aylin a lansat „My Favorite Melody“ la 10 luni după ce a născut

Aylin, împreună cu The Lucky Charms, a lansat o nouă piesă, intitulată „My Favorite Melody“. Artista a revenit pe scenă la zece luni după ce l-a adus pe lume pe fiul ei, fiind nerabdatoare sa fie din nou în centrul atenției publicului.

aylin cadîr

Iar ca revenire să fie într-adevăr în forță, Aylin Cadîr a distribuit-o în videoclipul piesei pe buna ei prietenă, Laura Cosoi. „Ne-am întors după o perioadă de semi-vacanță și repetiții cu această piesă care ne pune zâmbetul pe buze. Dealtfel, așa s-a născut și ideea clipului. Am zis să facem o petrecere la care să ne invităm prietenii să asculte piesa în timp ce stăm la povești și bem ceva răcoritor. Am cântat, am vorbit, am dansat și am filmat. Și gata clipul!“ declară artista.

aylin cadîr my favourite melody

Alături de Aylin Cadîr și The Lucky Charms (Johnny Bică – clape, Nono Halmagy – tobe, Florian Nicolau – bas, Andy Ava – chitară, Paolo Profeti – saxofon și flaut), în videoclipul piesei apar actorii Laura Cosoi, Crina Semciuc, Meda Victor, Ela Voineag, Daniela Tocari, Andrei Runcanu, Majda Abouloumousha, Lucian Ionescu,  artiști din lumea muzicală precum Viky Red sau Helen, precum și alte nume din lumea creativă: Ana și Robert Diaconeasa (Ana Novic și Daddy Cool), Andra Semciuc, Ayfer Cadîr, Ema Baniță, George Negrișan, Virginia Usiku, Alina Ionela Manea.

aylin cadîr

Versurile piesei „My Favorite Melody“ sunt semnate de Helen, iar muzica și producția muzicală de Viky Red. Videoclipul a fost regizat de Iustin Șurpănelu, imaginea este semnată de Ovidiu Grămesc. Videoclipul „My Favorite Melody“ este disponibil pe YouTube iar piesa se va auzi începând de astăzi pe posturile de radio alternative. În vara aceasta, Aylin & The Lucky Charms vor concerta pe scena festivalului de muzică Spellground.

Citește și – VIDEO Interviu: Aylin Cadir, actriţa care cântă jazz

Citește și  – Viky Red şi Aylin lansează videoclipul piesei “Better”!

 

Loading...
Recomandari
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: