Era singura chelneriță care îl servea pe bătrânul urâcios. După ce nu a mai venit, a înțeles comportamentul bărbatului

De Amelia Matei pe
Walter Swords, un bătrânel de 89 de ani, își făcuse un obicei de a-și lua prânzul zilnic la același restaurant. Însă bărbatul era urâcios și, după nenumărate jigniri și un comportament neadecvat cu angajații restaurantului, aceștia au refuzat să îl mai servească.

Mai puțin Melina Salazar, o chelneriță care, timp de șapte ani, l-a servit zi de zi pe bătrânelul care o trata cu superioritate și o jignea de fiecare dată când o vedea. Atunci când Walter intra în restaurant, ceilalți angajați îl trimiteau la Melina.

„Era foarte dur. Mereu se certa cu noi și era nepoliticos”, își aduce aminte chelnerița despre veteranul celui de-Al Doilea Război Mondial.

Cu toate acestea, chelnerița îl servea mereu cu zâmbetul pe buze, iar cu timpul a învățat să îi ghicească gândurile.

„Doream doar să am grijă de el și știam că îi place mâncarea foarte fierbinte”, a adăugat Melina Salazar.

După șapte ani în care s-a prezentat zilnic la restaurant, bătrânul nu a mai apărut. Melina nu știa ce s-a întâmplat cu Walter, dar după o săptămână a fost contactată de un avocat care i-a spus:

„Vin din partea domnului Walter Swords care, din păcate, s-a stins din viață în urmă cu o săptămână. Știu că ești surprinsă, dar înainte să moară m-a rugat să îți transmit un mesaj. Pentru că ai fost întotdeauna binevoitoare și răbdătoare cu el, domnul Swords a hotărât să îți lase o moștenire. Este vorba despre un bacșiș de 50.000 de dolari și o mașină”.

Chelnerița binevoitoare a fost răsplătită pentru că a avut grijă de veteranul bătrân, de care nimănui nu îi mai păsa.

Citește și – Era însărcinată și servea la mese, dar o simplă notă de plată i-a schimbat viața

Citește și – Scrisoarea emoționantă a unei paciente către asistenta care a îngrijit-o înainte să moară

Foto – Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro