Destinații pentru minivacanța de 1 Mai

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 27 aprilie 2017, 18:58
Weekend-ul prelungit de 1 Mai este un prilej numai bun pentru a pleca într-o escapadă, aproape de casă, care să te scoată din rutina zilnică. Fie că vrei să respecți tradiția și să mergi la mare în minivacanța de 1 Mai, fie că vrei să te bucuri de aerul proaspăt de munte sau să descoperi un oraș nou, sunt suficiente variante de destinații, indiferent de opțiunea ta.

Iată cinci exemple de destinații ideale pentru weekend-ul prelungit de 1 Mai, care te vor încărca de energie:

Litoralul românesc

Nu poate fi exclusă din acest top cea mai populară destinație de 1 Mai: marea. Litoralul românesc este cel mai aglomerat punct de pe harta României de 1 Mai și, indiferent de stațiunea pe care o alegi, distracția va fi în toi.

Delta Dunării, România

Cunoscută atât în țară cât și peste hotare drept una dintre cele mai importante obiective turistice naturale din România, Delta Dunării reprezintă una dintre destinațiile ideale în care să îți petreci zilele libere de 1 Mai.

Drumurile spectaculoase din zonele montane ale României

Condusul poate fi privit ca o experiență relaxantă, aproape terapeutică, mai ales când este presărat cu peisaje fascinante pe marginea traseului. Pentru minivacanța de 1 Mai, îți recomandăm să alegi unul din drumurile spectaculoase din România montană: Transalpina, Transfăgărășan, Transbucegi, Transrarău sau Pasul Buzău.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!