5 destinaţii de vacanţă cu avionul, fără taxe de aeroport!

De Unica.ro, pe

„Ia-ţi vacanţă! Noi îţi plătim taxele de aeroport” – este sloganul pe care Europa Travel l-a adoptat în această perioadă. Dacă te gândeai să-ţi iei o binemeritată vacanţă, chiar la început sau în mijloc de vară, acum e momentul.
Cea mai mare agenţie de vacanţe low cost din România îţi plăteşte taxele de aeroport, spre cinci dintre cele mai râvnite insule greceşti. Europa Travel a lansat sejururi cu avionul în Corfu, Creta, Zakinthos, Rhodos şi în Lefkada la preţuri mici, iar acum îţi plăteşte şi taxele de aeroport. Trebuie doar să-ţi alegi insula, să-ţi cumperi biletul, să ajungi la timp în aeroport şi… gata vacanţa! Trei mişcări pentru un sejur complet.

Detaliile noii oferte sunt deja pe site-ul agenţiei aşa că, dacă visai să ajungi vara aceasta pe o insulă grecească, nu sta mult pe gânduri. Numărul sejururilor sunt limitate, iar primul zbor este programat în 23 iunie spre Zakynthos. Cât despre preţuri, ele variază între 199 euro şi 299 euro în funcţie de destinaţie, iar agenţia îţi plăteşte taxele de aeroport indiferent de alegerea pe care o faci. Ce ţi-ai putea dori mai mult de la o vacanţă?

Preţuri de la 199 euro
Pentru un sejur de 7 nopţi în Corfu plăteşti 199 euro de persoană, pentru unul în Zakynthos dai 229 de euro de persoană, iar pentru o vacanţă de 7 nopţi în Creta plăteşti doar 236 de euro de persoană. Dacă alegi Rhodos, 7 nopţi de vacanţă costă 291 de euro, iar în Lefkada preţul este de doar… 299 de euro. Primele plecări au loc la finele lunii iunie spre Zakinthos (23), Lefkada (24), Creta (28), Rhodos (29), iar ultimele au loc la mijlocul lunii iulie, spre Corfu şi Lefkada (ambele în 15 iunie).

Nouă ne-a făcut cu ochiul sejurul în Lefkada, considerată cea mai nouă destinaţie de yoga. Nu este de ignorat nici Rhodos, care la finele lui iunie are loc festivalul medieval, şi nici Creta unde ai ca majoră atracţie turistică Defileul Samaria. De asemenenea, în Zakynthos este sezonul în care poţi zări ţestoasele Caretta-Caretta, sau măcar poţi vizita renumitele lor plaje Gerakas şi Laganas, iar în Corfu poţi învăţa secretele dietei mediteraneene. Orice alegere ai face, sigur vei avea o vacanţă de pomină, la un buget surprinzător de redus.

Ofertă sejur Lefkada:

Hotel Tropicana Inn 2*, din Perigiali – de la 299 euro/de persoană, transport cu avionul, transferuri, 7 nopţi de cazare cu mic dejun, asistenţă turistică. Europa Travel, www.europatravel.ro, tel. 021.9407.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!