Denis Hanganu, dezvăluiri despre Clanul, sezonul 3: „Așteptați-vă la momente de tensiune, trădări șocante și răsturnări de situație memorabile”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 11 septembrie 2023, 14:19

Așteptarea a luat sfârștit! Serialul Clanul continuă cu sezonul trei. În această seară, de la 20:30, vedem cum evoluează poveștile, pe cine prinde trecutul din urmă, dar și cine caută minciuna și găsește… adevărul! Personaje noi își vor face apariția, iar alianțe neașteptate vor șoca.

Actorul Denis Hanganu și impresionanta distribuție a serialului Clanul revin pe micul ecran! Într-o continuă fugă după răzbunare, adevăr și o viață în care să simtă că totul se așează, Tudor, personaj interpretat de Denis Hanganu, va ataca o nuntă și o va distruge pentru a-și bifa încă o victorie în planul său de răzbunare.

Clanul revine la Pro TV, cu sezonul 3, din 11 septembrie

„Suntem bucuroși să vă anunțăm că aventura continuă în „Clanul,” serialul care v-a captivat inimile și v-a ținut lipiți de ecrane. De pe 11 septembrie vă prezentăm sezonul 3, o călătorie epică în universul ilegalității, mafiei și schimbărilor profunde care vor transforma destinul fiecărui membru al clanului. Unul dintre motivele pentru care „Clanul” a devenit un fenomen în România este galeria sa diversă de personaje. În sezonul 3, veți vedea că atât Tudor, cât și celelalte personaje se dezvoltă în moduri neașteptate. De la liderii clanului până la personajele secundare, fiecare are propriul său drum în căutarea puterii, răzbunării sau a unei a doua șanse.

„Sezonul 3 aduce noi personaje și noi alianțe care vor schimba jocul și vor pune la încercare loialitățile existente”

Intriga din „Clanul” nu se limitează la frontierele cunoscute. Sezonul 3 aduce noi personaje și noi alianțe care vor schimba jocul și vor pune la încercare loialitățile existente. Cine va trăda? Cine va rămâne loial? Răspunsurile se află la îndemâna voastră, iar fiecare episod vă va lăsa să decideți singuri. Echipa din spatele serialului „Clanul” a lucrat asiduu pentru a vă oferi o experiență vizuală și auditivă excepțională. De la scenariu la regie, de la coloana sonoră la imagine, de la make-up la hair, sezonul 3 este o mărturie a angajamentului nostru de a oferi cel mai bun conținut posibil realizat în Romania. Prin urmare, vă îndemnăm să nu ratați noul sezon al serialului.

Așteptați-vă la momente de tensiune, trădări șocante și răsturnări de situație memorabile. Este o experiență pe care nu vreți să o ratați! Mulțumim pentru sprijinul vostru necondiționat și pentru că ați făcut din „Clanul” un succes incontestabil. Aștept cu nerăbdare să ne reîntâlnim pe micul ecran și să descoperim împreună ce urmează în povestea personajului principal, Tudor și bineînțeles și cum se va termina misiunea lui în Clan”, a spus Denis Hanganu.

Citește și: Theo Rose, despre cum l-a cunoscut pe Anghel Damian: „Nu am avut nicio așteptare” / Video

Citește și: George Mihăiță (Tătuțu), dezvăluiri din culisele noului sezon “Clanul”: “Se complică lucrurile”. Câte ore pe zi repetă textul pentru serial / Exclusiv

Citește și: Theo Rose, prinsă între concerte și filmările de la „Clanul” și „Vocea României”: „O să mă mai întâlnesc cu copilul meu când o avea 18 ani” / Video

Denis Hanganu, dezvăluiri despre Clanul, sezonul 3: „Așteptați-vă la momente de tensiune, trădări șocante și răsturnări de situație memorabile”

Serialul Clanul, sezonul 3, se vede și pe VOYO

Nu ratați premiera sezonului trei din Clanul, de la 20:30, pe PRO TV și VOYO. După difuzarea primului episod pe TV, puteți viziona cel de-al doilea episod pe VOYO.

Sursa foto: Pro TV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter