De ce susţin bărbaţii că femeile sunt fiinţe complicate

De Stela Moisescu pe

Bărbaţii se plâng că femeile sunt tare complicate. Noi suntem de părere că existenţa lor ar fi una fadă, dacă nu i-am mai pune pe jar. Şi ei sunt conştienţi de acest lucru,…
… altfel n-ar mai încerca constant să ne desluşească, ci şi-ar lua tălpăşiţa.

Dar care sunt comportamentele tipic feminine pe care bărbaţii nu reuşesc să le înţeleagă sub nicio formă? Iată-le pe cele mai comune dintre ele:

–    Suntem foarte cochete, cu părul aranjat şi manichiura făcută, duminică după-amiaza când stăm în casă, după care subit avem chef de ieşit în oraş. Bărbaţii nu pot înţelege cum de avem chef de socializat şi de distracţie, doar pentru că arătăm şi ne simţim bine în pielea noastră.

–    Ne trezim cu faţa la cearşaf. Bărbaţii nu înţeleg această vorbă. Ştii cum e când te dai jos din pat şi totul este aiurea: de la părul tău, şifonierul în care nu găseşti nimic de îmbrăcat, până la gustul cafelei. Încearcă să nu-ţi verşi nervii pe iubitul tău…

–    Mergem în gaşcă la baie. Bărbaţii nu înţeleg că noi purtăm anumite discuţii la toaletă, cel mai probabil despre ei, şi că pudrarea nasului este mai distractivă în grup.

–    Bărbaţii nu pricep de ce şi noi măsurăm femeile din priviri, în loc să ne uităm după alţi bărbaţi. Noi analizăm prezenţa feminină în orice loc ne-am afla. Spre dezamăgirea lor nu e nimic sexual. Vrem doar să vedem cât de înalte sunt tocurile unor pantofi sau dacă i se vede vreun strop de burtică în rochia aceea superbă.

–    Gene şi unghii false sau sprâncene creionate, iată trei trucuri de înfrumuseţare pe care bărbaţii pur şi simplu nu le înţeleg şi nici nu le prea agreează.

–    Adesea, susţinem că n-avem nimic, atunci când iubitul a făcut ceva care ne-a deranjat, dar începem să îl tratăm într-un mod cât mai rece. Bărbaţii nu înţeleg de ce aplicăm această tactică. E simplu. Ceea ce ne deranjează la culme este că el nu îşi dă seama cu ce a greşit, nu fapta în sine!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro