Video: Daniel Craig, îmbrăcat în femeie, împotriva discriminării de gen

De Unica.ro, pe

Unul din interpreţii rolului James Bond, Daniel Craig, apare îmbrăcat în haine de femeie într-un nou clip antidiscriminare pentru a atrage atenţia…
… asupra problemelor cu care se confruntă sexul frumos.

„Suntem egali, nu-i aşa, 007? Şi totuşi suntem în 2011 şi un bărbat câştigă mai mult decât o femeie, chiar şi pe acelaşi post”, începe filmul antidiscriminare cu Daniel Craig în rolul principal. 

Vocea feminină din clip mai spune că bărbaţii au şanse mai mari la o carieră politică sau la un job de manager al unei companii. Sunt amintite şi zecile de mii de femei care îşi pierd locul de muncă anual fiindcă rămân însărcinate.

„Fiind aşa atras de femei, mă întreb dacă ai vrea să ştii cum este să fii femeie”, îi mai spune vocea lui Daniel Craig, moment în care el dispare din cadru ca să reapară îmbrăcat în haine de femeie.

Femeile sunt reponsabile pentru două treimi din munca depusă la nivel mondial şi totuşi câştiga doar 10% din venitul total si detin 1% din proprietăţi. Este, probabil, vestea care l-a făcut pe Daniel Craig să poarte perucă, machiaj, fustă şi tocuri pentru a susţine eforturile unei campanii menite să diminueze discriminarea împotriva femeilor. 

„Deci, suntem egali? Până când răspunsul este DA nu trebuie să încetăm să punem această întrebare”, se încheie clipul.

Urmăreşte filmul de mai jos pentru a-l vedea pe James Bond în haine de femeie!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!