„Dallas” revine. Cum arată azi actorii din serial

De Nicoleta Galeteanu, pe

După 30 de ani de absenţă, J.R., Sue Ellen şi Bobby se întorc pe micile ecrane în Dallas, serialul care i-a făcut celebri în toată lumea.
Noua serie va continua povestea familiei Ewing pe parcursul a 10 episoade, care vor fi difuzate aproape de finalul anului de postul american de televiziune TNT, care a difuzat şi episodul pilot în acest an.

Plănuită de câţiva ani buni, reluarea celebrului serial a stat sub semnul îndoielii şi din cauza distribuţiei. În timp ce unii actori au părăsit lumea (Howard Keel şi Barbara Bel Geddes), ceilalţi au îmbătrânit vizibil. Iată cum arată veteranii familiei Ewing din Dallas.

Larry Hagman alias J.R

Baronul ranch-ului din Dallas, J.R nua fost prea uşor de convins să îşi reia rolul la cei 79 de ani ai săi. Totuşi, în ciuda vârstei, Larry Hagman a acceptat să nu se plictisească la pensie.

Actorul, care a putut fi văzut de atunci şi în filmul „Prietenie pe muchie de cuţit” din 2003, va intra din nou în pielea magnatului şi în drepturi la celebra fermă Southfork.

Chiar dacă nu va mai fi în centrul atenţiei în noul scenariu, actorul rămâne în ochii presei în viaţa reală. Larry Hagman nu s-a sfiit să se prezinte la braţul unei adolescente de 17 ani, pe care ar fi platit-o scump să meargă cu el la balul Operei din Viena. Actorul este căsătorit cu Maj Axelsson din 1954.

"Dallas" revine. Cum arată azi actorii din serial

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4 5

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!