Cum îți dai seama că ai întâlnit o persoană dintr-o viață anterioară

De Adina Radu, pe Ultimul update Miercuri, 09 martie 2022, 13:50
Poate vi s-a întâmplat să cunoașteți o persoană și să vă înțelegeți din prima, de parcă v-ați cunoaște dintotdeauna. Se stabilește imediat o conexiune care vă face să vă simțiți în siguranță. Pur și simplu, știți că persoana respectivă vă va accepta, cu bune și rele.

E posibil ca o astfel de conexiune să se fi stabilit mai demult, într-o altă viață.

Care sunt semnele care arată că ai întâlnit o persoană pe care o cunoașteai dintr-o altă viață

  1. Legătura se formează imediat

Conversația se leagă fără efort și te simți extrem de confortabil în prezența acestei persoane? E semn că vă cunoașteți de mai demult.

  1. Timpul nu înseamnă nimic

Când sunteți împreună, timpul pare că se oprește în loc. Dacă vă reîntâlniți după o perioadă mai mare de timp e ca și cum n-ați fost niciodată despărțiți.

  1. Te simți ca acasă

Nu te simți judecat sau nelalocul tău în prezența acelei persoane. Este ca și cum, uitându-te în ochii lui/ei te-ai uita într-o oglindă. E ca și cum și-ar cunoaște sufletul.

  1. Ai un deja-vu când vă întâlniți

Există foarte mulți oameni care cred că deja-vu-ul este un semn al amintirilor dinntr-o viață anterioară. Dacă ai un deja-vu când te întâlnești pentru prima oară cu o persoană înseamnă că ai trecut prin situații similare, într-o altă viață cu aceea persoană.

  1. Ai o senzație pozitivă sau negativă imediată

Primul sentiment pe care îl ai în preajma unei persoane este unul pozitiv, de apropiere, de încredere și nu poți să-ți explici de ce simți asta. Există posibilitatea să un vibe negativ în preajma unei persoane pe care tocmai ai întâlnit-o și instinctul îți va spune să te îndepărtezi.

Sursa foto 123rf

Citește și Poza care îți spune ce ai fost într-o viață anterioară

Citește și Află care e karma ta și cum ai fost în viața anterioară, în funcție de data nașterii

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!