„Couples Retreat”, în fruntea box-office-ului

De Unica.ro pe

Obligaţi să-şi salveze căsnicia pe o insulă paradisiacă, eroii din”Couples Retreat”, cu Vince Vaughn, s-au impus în fruntea box-office-ului nord-american. Regizată de Peter Billingsey, autor
… al „Iron Man”, această comedie, care povesteşte aventurile a trei cupluri în vacanţă la tropice şi obligate să urmeze cursuri de fericire conjugală, a obţinut încasări de 34,3 milioane de dolari în primul week-end de la lansare.

Ea a trimis pe locul al doilea comedia „Zombieland”, care a strâns 14,8 milioane în a doua săptămână (47,6 milioane de la lansare).

Pe poziţia a treia, filmul de animaţie „Cloudy with a Chance of Meatballs'”, în care un inventator creează o maşină care transformă apa în hrană, a strâns 11,5 milioane de dolari (95,7 milioane în patru săptămâni).

Locul al patrulea este ocupat de thrillerul SF „Paranormal Activity”, care îşi face intrarea în clasament la trei săptămâni după lansare. Cu un buget minuscul de 11.000 de dolari, în seria ‘Projet Blair Witch’, filmul a strâns în acest week-end 7,9 milioane de dolari, în condiţiile în care nu a fost lansat încă pe tot teritoriul SUA.

Toy Story”, revenire în 3D a filmelor de succes ale Disney, ocupă locul al cincilea cu 7,8 milioane, urmat de ‘Surrogates’ (4,3 milioane) al lui Jonatahan Mustow, în care Bruce Willis interpretează un poliţist într-o societate futuristă, şi comedia „The Invention of Lying” (3,3 milioane).

Whip It”, producţie care marchează debutul în spatele camerei al actriţei Drew Barrymore (4,8 milioane), a ocupat locul al optulea cu 2,8 milioane. Ultimele locuri sunt ocupate de Michael Moore cu pamfletul său anticapitalist ‘”apitalism: A Love Story” (2,6 milioane) şi remake-ul comediei „Fame” (2,5 milioane).

Sursa: Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro