Corul Madrigal se alătură trupei Taxi la Sala Palatului

De Diana Zagrean, pe

Pentru că împlinește 15 ani, dar și pentru că are mereu idei năstrușnice, trupa Taxi pregătește un spectacol cum nu s-a mai văzut pentru data de 17 martie, când își serbează ziua la Sala Palatului împreună cu fanii.
 
Așa cum suntem obișnuiți, Taxi invită câțiva prieteni să i se alăture în spectacol, dar și artiști din diferite zone. Maia Morgenstern și Marius Florea Vizante au fost primele prezențe anunțate. Un alt oaspete de seamă va fi Corul Madrigal, care își confirmă prezența, urând „la mulți ani trupei”:
„Colaborarea cu trupa TAXI este pentru Corul MADRIGAL… o surpriză plăcută, provocatoare!
Madrigalul pune muzica pe suflet, trupa TAXI pune textele pe rană, nu ca să doară ci ca să vindece. Dan Teodorescu ştie să pună inteligenţa în slujba umorului fin sau chiar sarcastic. Împreună cu trupa lui, reușeşte să ne poarte prin labirintul emoţiilor şi ideilor, ei fiind adevăraţi taximetrişti de serviciu ai sufletelor noastre.
La Mulţi Ani, TAXI!” (în numele Corului Madrigal doamna Maria Stoica, managerul Corului)
Trupa Taxi este onorată de participarea Corului Madrigal, a actorilor Maia Morgenstern, Marius Florea Vizante și a celorlalți invitați a căror prezență nu a fost făcută publică încă.
Biletele sunt disponibile în exclusivitate prin Rețeaua Eventim – magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărturești și online pe eventim.ro.
Copii sub 6 ani au acces gratuit, dacă părinții sunt dispuși să îi țină în brațe.
Pentru persoanele cu dizabilități se pun la dispoziție 6 locuri gratuite, care vor fi ocupate în ordinea solicitării acestora la adresa de email [email protected].
 
 
 
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter