Cum sună “Coronavirus Rhapsody”, parodia după hit-ul trupei Queen, devenită virală pe internet

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Miercuri, 01 aprilie 2020, 13:14

Celebrul hit al trupei britanice Queen, “Bohemian Rhapsody”, a fost parodiat de doi americani în contextul pandemiei de coronavirus.

Actorul de stand-up comedy Dana Jay Bein, din Cambridge, Massachusetts, a recompus versurile hitului rock lansat în 1975 și cu ajutorul vocii lui Adrian Grimes, a luat naștere piesa “Coronavirus Rhapsody”. Cântecul vorbește despre criza mondială creată de noul coronavirus, de distanța socială și de măsurile de igienă pe care trebuie să le luam fiecare dintre noi în această perioadă. Piesa s-a viralizat pe loc în mediul online și are, până în momentul de față, 1.357.839 de vizualizări.

„Este doar febră?/ Este doar alergie?/ Prins în autoizolare/ Nu poți scăpa de familie”, sunt versurile cu care începe piesa. În cântec se vorbeşte despre măsurile de precauţie care trebuie să fie luate în timpul pandemiei de coronavirus: „Nu-ţi atinge ochii/ Dezinfectează-ți mâinile repede / Sunt doar un tip amărât / Fără măsuri de securitate la locul de muncă / Pentru că se răspândeşte repede/ Deşi mă spăl pe mâini/ Mă uit pe fereastă/ Curba nu pare să coboare”.

Iată cum sună piesa:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!