Unde te distrezi în această săptămână

De Nicoleta Galeteanu, pe

Am lăsat cu greu sărbătorile în urmă, dar distracţia se ţine cu dinţii de noi. Cluburile şi-au reluat intens programul de început de an cu festivaluri şi concerte extraordinare…
…aşa că de ce nu le-ai ţine şi tu ritmul după programul tău?

Iată unde te poţi distra în oraş dacă vrei să te destinzi în această săptămână.

Umor feminin

Cine a urmărit spectacolele de stand-up, în cluburi sau pe HBO, a observat că cei mai mulţi dintre comedianţi ne bârfesc destul de des. Ei bine, iată că s-a găsit până la urmă cineva care să le dea replica.

Pinkless este prima trupă de improvizaţie formată exclusiv din fete, iar spectacolul pe care l-a pregătit în Tago Mago, ImproShow Pinkless, va demonstra sexului opus că şi fetele au umor şi că glumele pe seama lor pot fi mai amuzante.

Porţia de râs se serveşte luni, la ora 20.00.

Concert de blues

Pentru pasionaţii de blues invitaţia merge spre Fire Club, unde pot asculta un concert memorabil susţinut de Marcian Petrescu, „Manic Monday Blues”.

Dacă onorezi invitaţia, te vei delecta nu doar cu cele mai bune piese de blues din anii ’60, melodii clasice şi înregistrări rare, dar le vei ascultat cântate la muzicuţă. Concertul începe de la ora 21.00.

Ce se întâmplă când chitara întâlneşte vioara

Şi pentru marţi avem motive pentru a te convinge să nu stai în casă.
„When violin meets guitar” este un concert inedit pe scenele româneşti, în care muzicienii Cristian Horia şi Emilian Florentin Gheorghe îmbină fermecător chitara şi vioara pe un repertoriu impresionat din Enescu, Vivaldi, Bach şi alţii. Un al doilea motiv este că spectacolul este oferit gratis de Fire Club, de la 21.00.
 
Decizia va fi grea însă, pentru că marţi te mai ispitim cu un concert cel puţin la fel de savuros, la Palatul Ghika.

Aylin & band sunt „in the mood for Jazz”, aşa cum vei fi şi tu dacă vei asista la spectacolul deosebit de jazz, susţinut de Aylin Cadir, Michael Acker (bas), Toma Dimitriu (pian) şi Eugen Nichiteanu (tobe), de la 20:30. Intrarea costă 15 lei.

Află şi despre alte evenimente pe care n-ai vrea să le ratezi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2