Unde te distrezi în această săptămână

De Nicoleta Galeteanu, pe

Seri de folk la Folkyourself

Miercuri eşti invitată la prima ediţie din acest an a festivalului Folkyourself, aşa că dacă te numeri printre fanii folk nu trebuie să ocoleşti Cage Club, de la ora 20:30.
 
Seara de folk va fi întreţinută atât de cântăreţi tineri, cât şi de artiştii binecunoscuţi fanilor, ca Titus Constantin şi Vmapiru. Biletul costă 5 lei.

Timpuri noi în vremuri noi

Iată o trupă pe care nu ai mai văzut-o de mult în peisajul românesc, dar a cărei muzică este întotdeauna proaspătă şi conectată la prezent. De la ora 21.00, Timpuri Noi îţi dă întâlnire joi în Tago Mago, unde poţi să asculţi cele mai bune hituri ale formaţiei, precum „Maricica”, „Adeline” sau „Tata”.

Preţul concertului costă 20 de lei.

Cosi Fan Tutte, o poveste de dragoste pe muzică clasică

Dacă nici nu mai ţii minte de când nu ai mai ascultat un concert clasic, atunci iată un prilej numai bun să mergi la unul.

Opera Naţională aduce pe scenă concertul „Cosi Fan Tutte”, unul dintre celebrele opere muzicale ale lui Mozart, care spune povestea unor tineri ofiţeri ce pun la încercare fidelitatea logodnicelor lor, Dorabella si Fiordiligi.

Înscenându-le o farsă, aceştia se prefac că pleacă la război, dar se întorc deghizaţi şi încearcă să le seducă pe cele două domnişoare.

Concertul este programat pentru ora 18.30.

Un an întreg poţi bea cafea gratis

Cum ar fi să poţi bea în fiecare zi cafeaua ta preferată, gratis, timp de 1 an întreg? Să intri în cafenea relaxat, să arăţi un card special, iar cafeaua să apară ca prin minune, fără să plăteşti absolut nimic?

Pentru toate acestea trebuie sa faci o vizita noii cafenele Starbucks din Bucureşti Mall (Calea Vitan, Nr. 55-59).  Starbucks s-a gândit să facă fericiţi 3 dintre consumatorii săi şi să le ofere câte o băutură gratis pentru fiecare zi din acest an!

Norocoşii câştigători vor fi aleşi în urma unei tombole organizate în perioada 8-15 ianuarie. Ei vor câştiga un card care le va da posibilitatea de a savura zilnic în 2011 cafeaua lor preferată!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2