Unde mergi la karaoke în Bucureşti

De Nicoleta Galeteanu pe

Ai voce? Indiferent de asta, la karaoke să ştii că nu contează. Important e să vrei să te distrezi şi să cânţi. Nu eşti la Megastar, nimeni nu-ţi va da note, aşa că hai să vedem…
…  unde putem merge la un karaoke cinstit în Bucureşti.

Hard Rock Cafe

Dacă nu îţi place playback-ul, atunci ai nevoie de un arsenal tehnic complet, de la instrumentişti profesionişti şi până la difuzare live pe internet. Vei găsi totul la Hard Rock Cafe. 

Ca să ajungi pe scena de aici trebuie să faci programare cu câteva zile înainte. Nu oricine are privilegiul să cânte pe aceeaşi scenă pe care s-au aflat şi The Rasmus, New Model Army, Iris, Coco Montoya, John Lawton Band sau celebrul chitarist AG Weinberger.

Vineri, de ora 21.00, ai grijă să ajungi la propriul concert, pe şoseaua Kiseleff 32, mai ales că ai intrare liberă şi, în funcţie de performanţă şi aplauze, un cocktail gratuit sau alte premii drăguţe

Taverna Viilor

La Taverna Viilor din strada Viilor, oamenii iau în serios publicul care nu agreează muzica playback. Este singurul loc din Bucureşti unde se face karaoke cu „band” şi nu cu bandă.

Dacă îţi organizezi aici concertul, oricât de afonă eşti, vei fi acompaniată de o întreagă trupă de instrumentişti – tobe, chitară bass, chitară acustică, clape, saxofon, trompetă, vioară – şi poţi opta şi pentru un „featuring” cu vocaliştii trupei, dacă nu vrei să îţi compromiţi debutul.

În fiecare vineri, între 22.00 şi 01.00, se cântă jazz (Daniel Lazar Band, în fiecare joi), soul, funk, pop sau rock şi tot ce înseamnă muzică bună, iar concursul se lasă cu premii la final, asta ca să îţi dai totuşi silinţa puţin.

Vezi unde mai poţi cânta live, în Bucureşti.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2