Top 6 cele mai ieftine cluburi din Bucureşti

De Nicoleta Galeteanu, pe

Distracţia de sâmbătă seară nu ar trebui să te coste mult dacă ştii unde să îţi inviţi prietenii. Dacă buzunarul tău încă mai resimte criza, află că cele mai multe dintre cluburi şi-au adaptat oferta…
 … după bugetul tău de distracţii, cu oferte promoţionale ca în supermarket.

Iată mai jos câteva cluburi din Capitală care îţi propun distracţie ieftină.

Club Control

Clubul de pe strada Academiei te ademeneşte cu preţuri promoţionale şi oferte speciale ca în supermarket.

De exemplu, dacă mergi joi în Control, un draught de bere la 0, 5 mililitri te costă 10 lei, iar dacă preferi nişte whisky scoţian, paharul din partea casei îţi va asigura distracţia pentru toată noaptea.

Sâmbătă seară este program happy hour, aşa că dacă preferi să te încălzeşti rapid pe vremea asta, o vodkă cu suc de portocale la 8 lei poate fi o prescripţie numai bună.

Adresă: Str. Academiei nr. 19 (Pasajul Victoriei)

Club Terminus

Cu preţuri promoţionale te aşteaptă şi clubul Terminus, între 9.30 şi 19.00, când barul îţi serveşte reduceri de 20%, indiferent de ce preferi să consumi.

De altfel, şi în afara programului găseşti preţuri accesibile. Sucul costă 8 lei, berea la draught 6 şi 7 lei, iar din meniul „long drinks”, poţi alege orice băutură pentru 19 lei.

Adresă: Strada George Enescu 5 (zona Piaţa Amzei)

Clubul Shade

Tot în buricul târgului, pe Bulevardul Magheru, nici Clubul Shade nu este de neglijat. Deşi locul pare sofisticat, preţurile sunt neaşteptat de mici. Sâmbătă, nota de plată nu ar trebui să te coste mai mult de 30 de lei, pentru că aici toate băuturile costă 9 lei fiecare.

Vodka, whisky, bere, suc, lichior sau energizant, toate au acelaşi preţ ametiţor.

Adresă:  Bulevardul Magheru nr. 24

The Gate

Şi clubul The Gate şi-a adaptat preţurile pentru cei mai cumpătaţi financiar. Vineri şi sâmbătă, în clubul din Agronomie cine cu oferte la pachet, aşa că dacă împărtăşeşti aceleaşi gusturi de distracţie, poţi alege cu prietenii o sticlă de vodkă sau de whisky, pentru 100 de lei.

Adresă: Strada Primo Nebiolo 1

Jukebox Club

Pe lângă concertele de calitate pe care le poţi asculta în Jukebox, clubul pune preţ şi pe cantitatea… de bună dispoziţie consumată. Comparativ cu alte cluburi, cocktailurile sunt la jumătate de preţ (18 lei), iar în meniul cu „long drink” peţurile nu depăşesc 15 lei.

Sau dacă preferi o băutură mexicană, tequila costă 10 lei. Berea începe de la 6 lei, iar un suc costă 7 lei.

Adresă: Strada Turturelelor 11

Silver Church

Deşi este unul dintre cluburile care găzduieşte cele mai importante concerte din Capitală, Silver Church te va surprinde plăcut şi când ajungi la nota de plată.
Un cocktail aici, B 52 de exemplu, costă 9 lei, comparativ cu alte culburi, unde plăteşti 15 lei.

Adresă: Calea Plevnei 61

Alte cluburi care îţi încălzesc sufletul sunt Club Mojo, Piranha, Mash bar club, cu reduceri de 50% la fiecare metru de tequila sau bere gratis la eveniemente speciale.

Gustă şi tu distracţia ieftină din oraş!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!