Cluburi şi cafenele cu jocuri de societate

De Nicoleta Galeteanu, pe

Cine îşi mai aminteşte partidele prelungite de wist sau şeptic din copilărie? Dacă îţi este dor de un joc de cărţi cu prietenii, îţi propunem o seară antrenantă cu jocuri de societate în cluburile…
…şi cafenelele din oraş.

Dacă vrei să retrăieşti partidele târzii de cărţi, în locul ieşirilor monotone la suc, cluburile de jocuri de societate sunt o alternativă distractivă nu doar pentru amatorii de jocuri, ci şi un spaţiu potrivit pentru socializare, unde poţi cunoaşte oameni noi.

Deşi cluburile pot fi numărate pe degetele de la o mână, inclusiv cele din ţară, există în schimb câteva cafenele şi pub-uri care au împrumutat conceptul jocurilor de societate. Aşadar, cine vrea să îşi invite prietenii la o altfel de ieşire în oraş, iată unde se face rezervarea.

Jocoman, singurul club de jocuri de societate

Cu excepţia cluburilor de bridge, sala de jocuri Jocoman este în acest moment singurul club dedicat exclusiv acestui gen de distracţie.

Jocoman propune amatorilor jocuri noi de cărţi şi jocuri de strategie pe tablă, precum Coloniştii din Catan, Tikal sau Torres, în care trebuie să cauţi comori sau să construieşti castele, precum şi multe alte jocuri de care nu ai auzit, dar pe care le poţi învăţa.
 
Întâlnirile sunt programate de obicei în weekend şi se organizează în sala de tango Studio Tango Real (strada Sfântul Ştefan, nr. 21).

Clubul nu este deschis doar cunoscătorilor şi celor care se cunosc, ci oricui doreşte să se alăture. Îţi poţi chema prietenii şi mai mult  poţi să aduci jocul preferat sau scaunul câştigător de acasă, dacă nu te urmăreşte norocul peste tot.

Hobby Cafe, un spaţiu pentru hobby-uri

Hobby Cafe este o cafenea drăguţă în Bucureşti, găzduită într-o casă care îşi păstrează aerul interbelic de altădată, cu camere înalte şi uşi masive.

Dacă ajungi pe Mântuleasa, la intersecţia cu strada Negustori, vei descoperi o loc extrem de plăcut destinat exclusiv hobby-ului. Poţi juca o grămadă de jocuri de societate, de la cărţi, scrabble sau rummy şi până la nintendo wii, fără niciun cost suplimentar.

Dacă ţi se face foame, găseşti şi sandvişuri, iar preţurile sunt decente.

Află şi alte cluburi unde poţi juca jocuri de societate pe pagina umrmătoare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2