Cine este Dragoș Muller, protagonistul următorului episod „Șef sub acoperire”

De Unica.ro, pe

Marți seară, de la 21:30, pe Pro TV, telespectatorii pot urmări un nou episod al reality-show-ului „Șef sub acoperire”.

Protagonistul acestui episod va fi Dragoș Muller, proprietarul lanțului de saloane de înfrumusețare “Magic”. Dragoș Muller va lucra deghizat alături de angajații companiei sale, sub identitatea unui șomer care încearcă să se angajeze.

Cine este Dragoș Muller, protagonistul următorului episod „Șef sub acoperire”

Cine este Dragoș Muller, protagonistul următorului episod „Șef sub acoperire”

Dragoș Muller deține lanțul de saloane de înfrumusețare „Magic” destinat exclusiv femeilor. Compania, care a avut anul trecut o cifră de afaceri de peste 5 milioane de euro, are 14 saloane proprii și două francize, și peste 400 de angajați. Povestea lanțului de saloane de înfrumusețare “Magic” și a început în urmă cu mai mult de 12 ani, de la o mică afacere dezvoltată de un român. Totul a luat naștere în 2009, cu un studio de bronzat, care apoi s-a dezvoltat într-un salon de înfrumusețare. În perioada pandemiei, business-ul a fost afectat, iar Dragoș Muller a decis să intre sub acoperire pentru a vedea cum funcționează lucrurile, ce își doresc clienții și pentru a găsi soluții viabile pentru afacerea sa.

„Sunt norocos. Emisiunea este încă o dovadă că, indiferent de intensitatea cu care muncești, interesul pe care îl acorzi businessului tău, atunci când universul vrea să se alinieze pentru tine, așa se întâmplă. Observ că tot ce s-a întâmplat în ultima perioadă a avut un rol în viața noastră – această emisiune, momentele dificile, poate chiar și pandemia. Pentru mine, experiența trăită la Șef sub acoperire a fost una revelatoare. M-a îmbogățit cu informații și trăiri de care aveam nevoie pentru a înțelege mai bine tot ecosistemul Magic.  M-am analizat pe mine mai în profunzime, mi-am dat seama că nu știu atât de multe pe cât credeam că știu. Am subestimat anumite fluxuri. Mi-am dat seama că nimic nu se întâmplă de la sine. Mulțumesc PRO TV pentru această ocazie, azi sunt mai bun ca ieri!”, a spus Dragoș Muller.

Telespectatorii emisiunii au parte de o mulțime de surprize la TV dar și în online. În fiecare săptămână, aceștia pot câștiga un premiu oferit de Șef sub acoperire și de protagoniștii emisiunii, în cadrul giveaway-ului săptămânal desfășurat pe pagina de Instagram a emisiunii.

Foto – PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!