Charlie Sheen, concediat din „Doi bărbaţi şi jumătate”

De Nicoleta Galeteanu pe

După scandaluri sexuale, numeroase internări pentru dezintoxicare şi acuzat de comportament violent, Charlie Sheen a fost concediat de producători, după şapte ani în…
 …care a binedispus telespectatorii în serialul „Doi bărbaţi şi jumătate/ Two and A Half Men”.

Se pare că pe lângă toate acestea, actorul a băgat frica în angajaţii televiziunii, după ce a făcut scandal pe platoul de filmare.

Charlie Sheen (45 de ani) a fost concediat luni, din cauza „comportamentului său periculos auto-destructiv”, dificultatea de a lucra şi adresări injurioase la adresa producătorilor serialului, au precizat directorii CBS.

„În urma unei analize atente, trustul de televiziune Warner Bros. a reziliat serviciile lui Charlie Sheen la sitcomul „Two and A Half Men”, în mod efectiv, din acest moment”, arată comunicatul care îi anunţă concedierea celui mai bine plătit actor din televiziunea americană.

Tot din cauza problemelor de comportament ale acestuia, sezonul curent a fost anulat cu 10 zile, după ce Sheen l-a jignit pe directorul Chuck Lorre, numindu-l „clovn, prost şi om de nimic”.

A urmat apoi o săptămână în care actorul a avut câteva ieşiri în public, unele maniacale, pe posturile de radio, în care s-a lăudat că are „sânge de tigru”, ceea ce l-a făcut „învingător” în lupta cu dependenţa de droguri şi alcool, după perioada de reabilitare din luna inauarie.

În replică, Sheen, al cărui contract ar fi urmat să expire în martie 2012, a ameninţat că îi dă în judecată pe producătorii CBS şi nu a uitat să îşi exprime bucuria că nu va mai purta „acele tricouri penibile, cât timp aceşti vrăjitori (reprezentanţii Warner Bros. n.r.) vor exista în dimensiunea terestră”, a declarat acesta.

Cel mai urmărit program al CBS rămâne astfel cu „Un bărbat şi jumătate”, producătorii neavând deocamdată nicio propunere privind înlocuirea lui Sheen. Serialul este cel mai profitabil program al Warner Bros. Television, cu peste 14 milioane de telespectatori pe săptămână şi aproximativ 10 milioane care urmăresc serialul în reluare pe canalul CBS.

Foto: Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro