Video: cele mai teribile crize de râs

De Nicoleta Galeteanu, pe

Nu degeaba se spune că râsul este molipsitor. Personajele surpinse pe cameră sunt într-o dispoziţie de zile mari, iar atitudinea lor veselă a „contaminat” milioane de vizitatorii Youtube…
 …prin simplul fapt că râd de nu se mai opresc.

Iată cele mai teribile crize de râs care te vor amuza involuntar.


Deşi pare o acţiune mai mult decât banală, ruptul unei hârtii poate fi pentru unii extrem de nostim. Este cazul unui bebeluş de 8 luni, care se amuză copios când tatăl lui rupe o bucată de hârtie.

Antrenat de un râs teribil, micuţul se dezechilibrează şi cade cu capul de cărucior, dar asta nu îi afectează starea.

În 2008, filmuleţul a fost votat cel mai bun clip postat pe Youtube, la categoria „Adorabil”.

Întâmplător sau nu, copilul de 9 luni din clipul alăturat se amuză copios din exact acelaşi motiv.
Filmuleţul a strâns peste 40 de milioane de vizualizări.

Dacă nu ţi se pare nemaipomenit de distractivă această activitate, atunci poate suflatul nasului îţi va părea mai amuzantă.

Bebeluşul care râde isteric când mama lui îşi suflă nasul a făcut înconjurul lumii, urmărit de milioane de internauţi.

Reacţia micuţului înspăimântat de zgomot care dă spasmodic din mâini şi izbucneşte apoi într-un hohot de râs este pur şi simplu incredibilă.
Bebeluşul de doar cinci luni şi jumatate trece de la stări de spaimă şi uimire la stări repetate şi contagioase de râs.

Jurnalist american Anderson Cooper, prezentatorul emisiunii 360° de la CNN, a izbucnit într-o criză de râs în timp ce prezenta ştirile. Incidentul a avut în timp ce Cooper spunea povestea actorului francez Gerard Depardieu, care a urinat într-un avion, pentru că personalul de zbor nu i-a permis să se ducă la toaletă, având în vedere că aeronava tocmai decola.

Prezentatorul pare că nu se mai poate controla comentând momentul „delicat” în care s-a aflat Gerard Depardieu

Criză de râs, în direct, la o televiziune belgiană

Fără îndoială, cele mai haios prezentator, care şi-a câştigat faima printr-o criză de râs, este unul un angajat al unei televiuni belgiene.

Deşi stăpânirea emoţiilor ar trebui să fie un atribut inerent în astfel de situaţii, prezentatorul pur şi simplu nmu se poate stăpâni din râs.
În mijlocul unei emisiuni în care intervieva două persoane cu probleme seriose de sănătate, acesta nu s-a mai putut abţine şi a izbucnit într-un râs isteric. Cu cât încerca să se oprească, cu atât râsul devenea mai puternic.

Ca şi cum atmosfera nu era suficient de ilariantă pentru el, când din public intervine un spectator, acesta izbucneşte într-un râs şi mai isteric.

Dacă motivele de amuzament ale personajelor de mai sus rămân un mister, iată unul cât se poate de evident.

În timpul unei ceremonii religioase, când mirii se află în faţa altarului, naşului îi cad pantalonii. Mult după incident, mirele, care poartă microfon, pufneşte într-un râs absolut molipsitor.  

Nuntaşii nu mai râd de întâmplarea cu pricina, ci de crizele de râs ale mirelui care sună într-un fel anume amplificate de microfon.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!