Cele mai penibile momente din concerte

De Nicoleta Galeteanu, pe

Artiştii ar face orice ca să îşi impresioneze fanii, iar concertele pe care le susţin sunt cele mai bune momente să arate de ce sunt în stare. Şocante, penibile sau imprevizibile…
… prestaţiile artiştilor ajung să îi uimească până şi pe cei mai înfocaţi fani, în schimb alţii nu ezită să îşi renege idolii.  Iată câteva exemple!

Black Eyed Peas

 
Fergie, frumoasa interpretă de la „Black Eyed Peas”, a reuşit în 2005 să dea un alt înţeles numelui pe care îl poartă trupa. În timpul unui concert în San Diego California, cântăreaţa a oferit publicului un moment memorabil, însă nu şi admirabil.
 
În mijlocul show-ului incendiar, Fergie nu şi-a putut abandona fanii nici măcar pentru cinci minute, aşa că mulţimea agitată a observat cum pantalonii cântăreţei se udă treptat. Aceasta a declarat după concert că înainte de a urca pe scenă a consumat „câteva băuturi”, dar nu s-a gândit să meargă şi la baie.  
 

Akon

În caz că Akon te invită pe scenă, ar fi bine să refuzi.  În iunie 2007, cântăreţul de R&B susţinea un concert în New York când un copil de 15 ani a aruncat pe scenă un obiect, care l-a ratat pe artist aproape la milimetru.  
 
Indignat, cântăreţul a cerut unui membru al securităţii să îl aducă pe puşti pe scenă, doar pentru a-l aruncă înapoi în mulţime. Incidentul a atras atenţia presei doar pentru două luni. Iar asta pentru că în timpul unui concert în Trinidad, cântăreţul a invitat pe scenă una dintre fanele din mulţime, cu care a mimat un act sexual. Fata avea doar 14 ani.
    

Creed

Creed” este un alt nume care a dispărut rapid din peisajul muzical, tocmai în perioada sa de glorie, dar nu înainte de a-şi dezamăgi definitiv fanii. Rockerii din Tallahassee au fost daţi în judecată de fanii lor, după ce aceştia au asitat la spectacolul patetic pe care vocalistul l-a făcut în decembrie 2002. 
 
Ca să îşi facă curaj înainte de a urca pe scenă, Scott Stapp a consumat aproape jumătate de sticlă de whisky şi a uitat versurile propriilor melodii. Vocalistul a început să se clatine pe scenă şi să vorbească urât miilor de fani. Publicul nu a rămas indiferent aşa că au dat trupa în judecată şi au primit şi banii pe bilet.  
    

David Bowie

De multe ori, fanii îşi exprimă admiraţia pentru idolii lor, aruncând pe scenă trandafiri sau piese de lenjerie. David Bowie însă, a primit o acadea… în ochi. Acesta se află în timpul unui concert în Norvegia, în 2004, care ar fi putut să îl coste vederea. Norocul a fost că bomboana, aruncată de un fan din public, l-a nimerit pe artist exact când acesta a închis ochii.
 
Conştient de pericolele la care se expune, Bowie şi-a continuat concertul, după ce un membru al echipei a luat proiectilul.
 
    

Janet şi  Justin

 
Spectatorii Super Bowl din 2004 au avut parte nu doar de reclame inedite. dar şi de apariţii incendiare ale vedetelor. La mijlocul marelui meci de fotbal, Justin Timberlake şi Janet Jackson au oferit un show de senzaţie celor două milioane de fani din tribune, după ce artistul pop era să o lase pe cântăreaţa dezbrăcată pe scenă.
 
Dorind probabil să improvizeze puţin coregrafia pregătită, acesta i-a sfâşiat o parte din costum lui Janet, care s-a trezit cu bustul parţial dezgolit. Pentru această coregrafie indecentă, postul de televiziune CBS a primit peste 200 de mii de plângeri din partea telespectatorilor.  
 
În urma incidentului, celor doi le-a fost interzisă participarea la Premiile Grammy din 2004, dacă nu erau de acord să îşi ceară scuze la acel eveniment.  
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!