Foto: cele mai frumoase 5 piscine din lume

De Nicoleta Galeteanu, pe Ultimul update Marți, 08 octombrie 2019, 19:28

Plaja şi apa mării fac peisajul perfect pentru o vacanţă de vară. Pentru cei cu gusturi exclusiviste însă, resorturile de lux din lume le pun plaja la picioare şi piscine de-a dreptul spectaculoase.
Iată cinci dintre cele mai frumoase piscine din lume, potrivit publicaţiei Forbes.

 

Marina Bay Sands, Singapore

Marina Bay Sands este unul dintre cele mai mari resorturi de lux din Singapore şi dispune, cum altfel, de cea mai frumoasă piscină din sud-estul Asiei.

Numele „The SkyPark” nu este ales la întâmplare. Piscina este situată la etajul hotelului, pe o „consolă” lungă cât Turnul Eiffel, de unde poţi admira oraşul Singapore de la o altitudine de 150 de metri.

Foto: cele mai frumoase 5 piscine din lume

Hotel Caruso, Ravello, Italy

Fără nicio exagerare, hotelul, un fost palat, este considerat o bijuterie pe coasta Amalfi. Cocoţat pe stânci, hotelul oferă o panorama splendidă asupra Mediteranei, dar piscina în formă eliptică, ascunsă printre tufe de trandafiri, te face sa crezi că ai pus piciorul în paradis.

Foto: cele mai frumoase 5 piscine din lume

Qasr al Sarab, Arabia Saudită

Luxuriantul Regat al Arabiei Saudite, înconjurat de palate şi moschei impozante, nu ar fi putut fi omis din top când vine vorba de construcţii exclusiviste. Situat în dunele legendarului deşert Empty Quarter, resortul Qasr al Sarab este o adevărată oază de relaxare şi răsfăţ pentru turişti.

Piscina, în formă curbată, este amplasată în aer liber, iar sub clar de lună pare un giuvaier al deşertului.

Foto: cele mai frumoase 5 piscine din lume

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!