Cele mai frumoase logouri Google din 2010

De Nicoleta Galeteanu pe

Astăzi, Google sărbătoreşte 235 de ani de la naşterea celebrei romanciere engleze Jane Austen, autoarea romanelor „Mândrie şi prejudecată” sau „Raţiune şi simţire”.
Născută pe 16 decembrie 1775, în Steventon, Hampshire (Anglia), Jane Austen s-a stins din viaţă la numai 42 de ani, însă a lăsat în urmă o operă vastă ce include lucrări celebre precum „Mansfield Park”, „Emma”, „Northanger Abbey” şi „Persuasiune”.

Cele mai frumoase logouri Google din 2010

De-a lungul anului, motorul de căutare Google a dedicat fiecărui eveniment important câte un logo special, iar anul acesta nu am dus lipsă de aniversări.

Iată care au fost cele mai frumoase logouri din acest şi ce aniversări a sărbătorit Google în acest an!
 
Creatoarea faimosului detectiv Hercule Poirot, Agatha Christie a fost sărbătorită de Google pe 15 septembrie 2010, cu ocazia împlinirii a 120 de ani de la naşterea sa.

Scriitoarea rămâne şi astăzi una dintre cele mai vândute autoare din toate timpurile, cu peste 4 miliarde de exemplare.

Cele mai frumoase logouri Google din 2010

Cea mai cunoscută familie din epoca de piatră, Flinstone a împlinit în acest an, pe 30 septembrie, 50 de ani de căsnicie, iar Google a sărbătorit cum se cuvine nunta de aur a celor două cupluri, Betty şi Barney şi Fred şi Wilma.

Cele mai frumoase logouri Google din 2010

Pe 12 august 2010, filmul „Vrăjitorul din Oz”, regizat de Victor Fleming în 1939, a împlinit 71 de ani, astfel că Google a modificat logoul obişnuit cu o imagine din filmul animat.

Filmul este un muzical-fantastic bazat pe povestea „The Wonderful Wizard of Oz” (Minunatul Vrăjitor din OZ) scrisă de L.Frank Baum.

Cele mai frumoase logouri Google din 2010

Vezi şi alte logouri pe pagina următoare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2