Cele mai comune vise și ce înseamnă ele

De Adina Radu, pe

Unii cercetători cred că visele sunt porți de acces către subconștientul nostru. Dacă putem înțelege mesajul din visele noastre vom putea afla mai multe despre personalitatea noastră, dar și despre viitorul nostru. Am adunat explicațiile pentru cele mai comune 5 vise ale oamenilor.

  1. Visezi că zbori și/ sau cazi

Visele care includ zborul și/ sau căderea în gol arată că ești depășită de anumite circumstanțe din viața ta. Dacă visezi că ai aripi și zbori în înaltul cerului înseamnă că ai controlul asupra vieții tale. Zborul este asociat ambiției, încrederii în sine și a dorinței pentru succes.

  1. Mănânci sau mori de foame

Foamea este semnul unei mari nemulțumiri asupra unor aspecte din viața ta. Poate fi foame de succes, faimă, dragoste, respect, influență, avere sau reputație. Astfel de vise arată dorința ta de a atinge lucruri la care visezi de mult timp. Dacă mănânci înseamnă că ești multumit și fericit de viața ta.

  1. Vezi o naștere sau pe cineva murind

Nașterea este simbolul unei noi etape în viața ta, de maturizare și creștere. Un vis ce include o naștere înseamnă că urmează o mare schimbare în viața ta. Dacă vezi o persoană murind este semn că trebuie să închei un capitol în viața ta, să preiei controlul înapoi. S-ar putea ca pe viitor să te confrunți cu o situație care îți va cauza stres.

  1. Te urmărește cineva sau urmărești pe cineva

Dacă visezi că urmărești pe cineva simobolizează că încerci să protejezi pe cineva care urmează să facă o mare greșeală, greșeală ce te va afecta și pe tine indirect. Dacă visezi că ești urmărit, subconștientul tău spune că te temi  de viitor sau eviți o confruntare.

  1. Cauți ceva sau descoperi ceva

Unele aspecte ale vieții tale de care nu ești mulțumit se vor transforma în vise în care cauți ceva. Descoperirea acelui lucru pe care îl cauți indică dorința de a crede în ceva spiritual, o putere mai mare. Se spune că astfel de vise sunt cele mai apropiate de lumea spiritualității.

Sursa foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!