Cele mai aşteptate premiere cinematografice în 2011

De Nicoleta Galeteanu pe

Piraţii din Caraibe, Motanul Încălţat, Scufiţa Roşie, Ucenicul Vraciului şi ultima parte din Harry Potter sunt doar câteva din marile premiere ale anului 2011…
…aşteptate peste tot în lume. Nu în ultmul rând, pe lângă continuări şi readaptări, producătorii propun roluri memorabile marilor actori de la Hollywood.

The Green Hornet / Viespea verde

Filmul este un remake după filmul din 1966 cu acelaşi nume (cu Bruce Lee).

Diferenţa este că acum „Viespea verde” este Seth Rogen, un ziarist care luptă împotriva crimei organizate, luând înfăţişarea unui erou mascat.

De partea lui este şi un expert în arte marţiale, Kato, dar apare şi Cameron Diaz.

Premieră: 28 ianuarie

The Rite/ Ritualul

Inspirat dintr-un caz real, filmul spune povestea unui student la teologie deziluzionat, care urmează un curs de exorcizare chiar la Vatican.

Pelicula este regizată de suedezului Mikael Hafstrom, iar Anthony Hopkins revine într-un rol de milioane – preotul exorcist, mentorul tânărului.

Premieră: 4 februarie

Hanna

Antrenată de tatăl său, fost ofiţer CIA, Hanna devine o adevărată maşină de ucis. Crescută în pustietăţile Finlandei, tânăraeste trimisă de tatăl său într-o misiune, fata înfruntând şi o mulţime de asasini trimişi pe urmele ei de o nemiloasă agentă secretă (Cate Blanchett).

O revelaţie din trecut o va face pe tânăra Hanna să-şi pună sub semnul întrebării întreaga existenţă.

Premieră: 15 aprilie

Află din pagina următoare ce alte filme vezi în 2011!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3