Cei mai stilaţi actori din serialele TV

De Nicoleta Galeteanu, pe

Detectivi sau filantropi, directori de bănci sau angajaţi cu ştaif, actorii din seriale au cucerit rând pe rând femeile amatoare sau nu de seriale.

Richard Burton şi Cary Grant au fost pe rând sex-simboluri masculine ale cinematografiei, în urma rolurilor pe care le-au jucat în filme. Iată-i pe cei mai stilaţi actori din serialele de astăzi, care se remarcă prin stil şi un simţ vestimentar rafinat.

Patrick Jane (Simon Baker) – „The Mentalist”

Chiar dacă nu îţi plac filmele despre hipnoză, „The Mentalist” este aparte de toate celelalte producţii. În primul rând, niciun alt serial nu are în rolul unui medium cu viziuni un bărbat fatal cum este Patrick Jane.

Simon Baker, care se apre a deprins gustul pentru stil din „Diavolul se îmbracă de la Prada”, este un detectiv pe cât de inteligent, pe atât de atrăgător. Jane este îmbrăcat mereu în costum şi vestă, nu poartă aproape niciodată cravată, dar are mereu la el zâmbetul său absolut răvăşitor.

Raylan Givens (Timothy Olyphant) – „Justified”

Probabil că ţi-l aminteşti pe Timothy Olyphant în rolul lui Rob din filmul „Rock Star”, unde actorul poartă plete şi pare nepieptănat de la casting. Iată cum acum în „Justified”, difuzat pe AXN, unde actorul face legea printre infractori, dar îşi impune supremaţia şi în rândul bărbaţilor fashion.

Ascuns în spatele unei pălării de cowboy cu bandă împletită şi îmbrăcat mereu la costum şi cămaşă în carouri, poliţiştul tăcut dar dur din „Lege şi ordine” pare mai degrabă un şerif texan din anii ’70, decât un ofiţer de poliţie contemporan.

Cei mai stilaţi actori din serialele TV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!