Ce spune luna în care te-ai născut despre viața ta sexuală

De Adina Radu, pe

Poate nu știai, dar luna în care te-ai născut dezvăluie multe despre tine, chiar și detalii legate de viața ta intimă.

Ianuarie

Persoanele născute în a doua lună de iarnă au o viață sexuală mai ciudată. Când sunt atrase de o persoană tind să fie foarte insistenți. Le place să experimenteze și pentru ei nu există lucruri tabu. Cu o persoană născută în luna ianuarie nu o să te plictisești niciodată din cauza spiritului de aventură.

Februarie

Viața sexuală a unei persoane născute în luna februarie stă sub semnul pasiunii. Din păcate, pasiunea este însoțită și de detașare emoțională. Indiferent de acest defect, astfel de persoane luptă pentru dorințele sale chiar și în pat.

Citește și Semnele din naștere – indicatoare ale vieților anterioare

Martie

Cei născuți în luna lui Marte au o viață intimă caracterizată de experiențe unice, spirituale. Astfel de persone caută legături speciale cu persoanele cu care împart patul. Pentru ei intimitatea este cunoaștere.

Aprilie

Persoanele născute în aprilie sunt persoane care au o viață sexuală intimidantă. Când sunt interesați de o persoană nu se opresc până nu obțin ceea ce își doresc. Oferă 100% în pat și sunt foarte competitivi.

Mai

Cei născuți în luna mai sunt adevărați zei ai sexului. Sunt persoane extrem de atente la partenerii lor. Totul trebuie să fie perfect, cu ei este totul sau nimic.

Iunie

Persoanele născute în prima lună de vară au viață sexuală în care experimentează foarte mult. Caută mereu poziții noi și tind să depună mult efort pentru ca totul să fie pe placul ambilor parteneri.

Iulie

Viața sexuală a persoanelor născute în luna iulie este una satisfăcătoare. Emoțiile sunt mai puternice decât pasiunea. Dragostea și loialitatea sunt mai presus de orice pentru aceste persoane. Satisfacția vine din conexiunea cu o persoană pentru care are sentimente.

August

Oamenii născuți în ultima lună de vară au o viață sexuală ciudată. Ori sunt prea egoiști, ori prea darnici în pat. Urăsc să li se spună ce să facă în intimitate și tot ceea ce fac, fac pentru a impresiona.

Septembrie

Cea mai spectaculoasă viață sexuală este cea a persoanelor născute în luna septembrie. Acestea prețuiesc dragostea, sexul și romantismul. Vor încerca orice, dar doar cu persoana pentru care au sentimente puternice.

Octombrie

Persoanele născute în luna octombrie au o viață sexuală plină de așteptări. Seducția este arma lor principală. Răbdarea și onestitatea îi caracterizează și îi ghidează chiar și în pat.

Noiembrie

Ce născuți în luna noiembrie au o viață intimă cel puțin ciudată. Le place să cedeze controlul în pat și vor încerca orice dacă partenerul este cel care vine cu ideea.

Decembrie

Viața intimă a persoanelor născute în luna decembrie este una creativă. Le place să joace roluri diverse și să se distreze. Viața cu ei este o petrecere continuă.

Sursa foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro