Ce spune forma buzelor despre tine

De Consuela Stratulat, pe Ultimul update Marți, 14 septembrie 2021, 16:16
Se spune că ochii sunt oglinda sufletului, dar nici buzele nu sunt de ignorat. Vezi ce spune forma buzelor despre tine.

Psihologii au stabilit că există o legătură între caracterul unei persoane și forma buzelor sale, potrivit cuisineandhealth.com. Privește-te în oglindă și află ce le transmiți celorlalți când îți privesc gura.

Gură mică

Femeile care au gura mică sunt generoase și blânde. Dacă buzele au forma unui nasture, înseamnă că posesoarea este interesată de ce se întâmplă în jurul ei și este foarte curioasă. Îi place aventura și este rebelă.

Gură mare

Dacă ai gura mare, înseamnă că ești foarte ambițioasă și îți place să îi controlezi pe ceilalți. Oamenii care intră în această categorie sunt înconjurați de mulți prieteni din toate păturile sociale. Cel mai adesea, reușesc în viață, sunt talentați, creativi și perfecționiști.

Buze pline

Femeile cu buze pline sunt extrem de sexy, dar psihologii susțin că sunt foarte imature. Totuși, au foarte multă încredere în forțele proprii și sunt fermecătoare. Dacă ai buze pline, ești atrasă de maternitate și obișnuiești să pui nevoile celorlalți înaintea alor tale. Ești generoasă și îți place să ai grijă de ceilalți. Dacă, însă, ai buze pline, dar gura mică, ești ușor egoistă, mai ales în relații. Îți place să primești toată atenția.

Buze subțiri

Persoanele care au buze subțiri sunt nesigure pe ele și au anumite complexe de inferioritate. Femeile care intră în această categorie au o calitate foarte mare – sunt firi practice și inteligente. Dacă ai buze subțiri, ești o fire singuratică și nu te simți foarte bine în relații. Dacă se implică în una, preferă persoane care au propriile interese și hobby-uri.

Buze în formă de inimă

Femeile care au buzele în formă de inimă sunt independente, seducătoare și foarte expresive. Nu le este teamă de nimic și se bucură de viață la intensitate maximă.

Colțul buzelor în jos

Femeile care au colțurile buzelor în jos sunt foarte discrete și nu le place să împărtășească aspecte din viața lor privată. Sunt misterioase și foarte capricioase, iar cei din jurul lor le percep ca femei arogante.

Buze care nu ies în evidență

Oamenii care au buze care nu ies cu nimic în evidență sunt ușor dependenți de ceilalți. Au nevoie să simtă apropierea oamenilor și le place să creeze sau să se implice în drame.

Buze injectate

Femeile care preferă să își umple buzele artificial sunt persoane egoiste, instabile emoțional și iubesc drama, potrivit lui Jane Haner, expertă în citirea trăsăturilor feței.

Sursa foto: 123rf.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!