Ce spune despre tine felul în care mănânci

De Adina Radu, pe Ultimul update Joi, 10 februarie 2022, 11:47

Dacă credeai că doar bunele maniere iți trădează personalitatea la masă, să știi că te-ai înșelat. Ronald Reagan spunea odată că îți poți da seama de caracterul cuiva doar prin felul în care mănâncă jeleuri.

Juliet A. Boghossian, expert în comportament uman, după o cercetare ce a durat circa 20 de ani a ajuns la concluzia că anumite trăsături de personalitate sunt strict legate de felul în care mâncăm.

Dacă mănânci prea repede

Înseamnă că ești o persoană care nu-și găsește echilibrul și are probleme în stabilirea priorităților. Uneori, oamenii ce mănâncă prea repede au tendința să devină extrem de competitivi.

Citește și Alimente care stimulează creierul

Totodată, sunt persoane grijulii care au tendința să-și dedice viața altor persoane. Ar trebui să aibă grijă și de ei, să mănânci repede nu este prea sănătos.

Dacă mănânci prea încet

Înseamnă că ești o persoană care vrea să se bucure de fiecare experiență a vieții. Fiecare bucățică trebuie savurată la adevărata ei valoare. Din nefericire, oamenii care mănâncă încet ajung să enerveze pe ceilalți și sunt văzuți ca fiind egoiști.

Oamenii care au astfel de comportament la masă înseamnă că muncesc și încet.

Dacă te adaptezi la ritmul de a mânca al celorlalți meseni

Ești genul de om care se adaptează în orice situație și cu orice tip de oameni. Ești văzut ca o persoană sociabilă, care își face prieteni peste tot. Ai un talent aparte în a precize și intui ceea ce își doresc ceilalți. Din nefericire, asta înseamnă că deseori uiți de persoana ta.

Dacă mănânci în funcție de programul tău

Înseamnă că ești un bun planificator. Planificare meselor te ajută să mănânci savurezi masa în termenii tăi. Oamenii se pot baza pe tine oricând.

Din nefericire, această prioritizare a tutror aspectelor vieții tale o să te afecteze pe termen lung. Ve ajunge să te sperie orice surpriză a vieții.

Dacă îți place să experimentezi cu mâncarea

Ești genul de persoană care nu se teme de surprizele vieții. Poți avea multe responsabilități simultan. Ești un maestru al multitaskingului.

Dacă îți ia mult până comanzi

Înseamnă că te bucură mai mult căutarea în sine a mâncării decât savurarea ei. Deși, acest gen de oameni sunt indecisi, sunt văzuți ca fiind foarte buni leaderi.

Dacă mănânci cu zgomot

S-ar putea spune că îți lipsesc cei șapte ani de acasă. Deși, ți se atrage atenția deseori, continui să ai același comportament nepoliticos. De aceea, vei trece ca fiind o persoană nemanierată. Unii oameni au anumite probleme de sănătate și ajung să aibă acest comportament alimentar. Mergi la medicul de familie.

Dacă tai friptura înainte să te apuci să mănânci

O persoană care taie friptura în bucațele mai mici și nu taie bucățică cu bucățică pe măsură ce mănâncă este o persoană cu vederi progresiste și care își planifică viața.

Dacă nu amesteci mâncarea

Dacă ești genul de persoană care mănâncă întâi garnitura și apoi, separat carnea ești un om tipicar. Lucrezi cu pasiune și dăruire. Din nefericire, ești o persoană rigidă și cu care lucrezi greu.

Dacă urăști ca garnitura să atingă carnea

Nu suporți ideea ca felurile de mâncare să se atingă? Îți place ordinea și disciplina. Iubești curățenia și organizarea. Din nefericire, ceilalți te văd ca un om obsedat de curățenie.

Sursa foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!