Ce înseamnă dacă vezi ciori

De Adina Radu, pe Ultimul update Miercuri, 12 august 2020, 15:08

Destinul ne oferă semne în fiecare zi. Tot ceea ce trebuie să facem este să fim atenți la ele.

Ciorile reprezintă simbolul internațional al misterului, morții, a magiei și a intrigii.

Se spune despre ciori că traversează diferite dimensiuni, că merg unde ajung morții, unde stau zeii și călătoresc cu ușurință între iad și rai. Misiunea lor este să transmită mesaje între cele două lumi.

Culoarea penelor este simbolul misterului și a ocultismului. Grecii cred că ciorile au fost inițial albe, dar au adus vești proaste zeului Apollo și acesta i-a colorat penele în negru. De atunci, cioara a ținut secretele pentru ea.

Chinezii i-au rezervat un tron ciorii. Legendele locale spun că cioara este părintele rasei asiatice. De obicei este reprezentată stând pe un tron.

Ciorile nu sunt păsări obișnuite, sunt la fel de inteligente ca primatele și au un sistem de comunicare unic între păsări.

Schimbare

În mai toate culturile, ciorile reprezintă schimbarea. Elementele naturii se manifestă prin aceste păsări. Ele sunt prezente atât unde e viață cât și acolo unde e moarte. Ele zboară unde își doresc, fără să fie condiționate de supraviețuire, încât sunt omnivore.

În Romania se spune că dacă vezi multe ciori zburând se schimbă vremea.

Magie

Dacă vezi ciori în vis înseamnă că vei afla un mare adevăr sau o putere spirituală încearcă să comunice cu tine.

Se spune că dacă o cioară se apropie de tine, vede ceva special în sufletul tău, căci aceste păsări pot vedea dincolo de aspectul tău fizic.

Moarte

Ciorile sunt asociate de cele mai multe ori cu moartea. Multe culturi chiar au legende în care ciorile sunt văzute ca ghizi ai sufletului în lumea cealaltă. Aceste legende se leagă de faptul că ciorile sunt văzute mereu în preajma cimitirelor și a câmpurilor unde au murit oameni.

Alte culturi consideră că ciorile pot apărea lângă anumite locuințe doar pentru a aminti că moartea dă târcoale și ar trebui să avem grijă.

Știi să deosebești cioara si corbul? Află diferențele dintre cele două păsări.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!