Ce filme poți să vezi în weekend la cinema

De Diana Zagrean, pe
În acest weekend puteți urmări filmul românesc multipremiat Aferim, de Radu Jude, dar și alte opere cinematografice, care de care mai interesante, amuzante sau pline de adrenalină. Vezi ce filme poți să vezi în weekend la cinema, cu tot cu trailere, ca să alegi în cunoștință de cauză.

Aferim!

Comparat cu 12 ani de sclavie, filmul lui Radu Jude continuă să ia premiu după premiu la nivel internațional. Lăsând la o parte gloria străină, filmul merită văzut dacă ești interesat de hazul românesc pur, de tradiții și obiceiuri din vechime și de un aer retro inedit, diferit de majoritatea filmelor românești din ultimii ani.

50 de umbre ale lui Grey

Dacă vreți să mergeți în cuplu la film în weekend și să vedeți prima parte a trilogiei, fără cei mici după voi, acesta este filmul pe care trebuie să-l vedeți. Publicul care a vizionat filmul se împarte în două. Alegeți dacă accentele BDSM sunt prea mult pentru voi, sau dacă filmul este doar o poveste de dragoste siropoasă.

Ascensiunea lui Jupiter 3D

Dacă vă place genul fantasy, cu multe effecte speciale, actori celebri și scene spectaculoase de luptă spațială, trebuie să vedeți acest film al creatorilor Matrix.

Asterix: Domeniul zeilor 3D

Dacă sunteți fani ai simpaticilor eroi francezi Asterix și Obelix, iată că a apărut un nou film al seriei, în variantă 3d. Comic și potrivit pentru copii, Domeniul zeilor îi poartă pe eroii de benzi desenate în noi aventuri.

Cenușăreasa

Pentru fanii poveștilor clasice, cenușăreasa va fi întotdeauna o slăbiciune. Iată o nouă ecranizare, în regia minunatului Kenneth Branagh, cu superba Cate Blanchett în rolul mamei vitrege malefice.

Chappie

Dacă preferați filmele cu roboți sau animale care se comportă ca oamenii, Chappie este ideal pentru familia voastră. Urmărește alături de cei mici povestea unui roboțel care învață să fie om și care, deși este făcut din metal, are o inimă de aur.

Ispita (The Loft)

Dacă un film cu mulți actori sexy și acțiune care te ține cu sufletul la gură este ceea ce cauți, încearcă Ispita. Povestea incitantă despre o capcană, o femeie frumoasă, o crimă, cu Wentworth Miller, din Prison Break în rol principal.

Efectul Lazarus

Dacă vreți să ridicați nivelul de adrenalină și să vedeți un film horror cu olivia Wilde, Efectul Lazarus este exact ce vă trebuie. Un film despre readucerea la viață a unei persoane decedate sună a poveste clasică de ridicat părul pe ceafă, iar actrița din rolul principal pare să se descurce de minune.

O zi în pantofii altcuiva (The Cobbler)

Un film cu Adam Sandler nu este niciodată clar o comedie sau o dramă, ci undeva la mijloc. Pentru fanii genului, acesta nu diferă deloc de alte filme cu Adam Sandler, clovnul perfect care plânge pe dinăuntru.

Sursa foto familie la cinema: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!