Ce tip de bărbat ţi se potriveşte

De Trombon.ro pe

6. Eşti piţipoancă ? Pentru tine ideal e un deputat, preferabil de la putere, pentru că nu ştii niciodată ce va aduce ziua de mâine. În schimb, ar putea şti el. Ai putea astfel să te adaptezi mult mai uşor tuturor tranziţiilor care vor urma.

Trebuie să aibă burtă, să poarte o mustaţă care era la moda prin 1880 şi mai ales Mercedes. Dacă nu are Mercedes, nu te băga. Rişti să fie un diletant care nu poate aprecia o femeie ca tine la adevarata ei valoare, respectiv fără număr.

7. Femeia masculină
Hobiurile tale includ speologia, parapanta, paraşutismul şi boxul thailandez. În consecinţă, îţi trebuie un bărbat care să fie capabil nu doar să accepte că tu eşti şeful, dar şi să o încaseze când te apuca pandaliile.

Pentru tine e recomandabil un bărbat slăbănog, poate chiar cu un uşor handicap. Un şchiop ar fi perfect, pentru că nu poate fugi prea repede când, la beţie, îl alergi cu o tigaie să-i dai în cap, pentru ca te-a intrebat, plin de tupeu nesimţit „când găteşti şi tu ceva ?”.

8. Eşti depresivă ? Soluţia e simplă: îţi trebuie un pensionar. Văzând cum se chinuie să-şi lege şireturile, sau starea lui de panică totală în faţa unui bancomat, viaţa ta va părea mult mai frumoasă, ba chiar de-a dreptul roz.

În plus, nu rişti nicio depresie de genul celor pe care le faci când părăseşti pe cineva, pentru că pensionarul te părăseşte el pe tine, de cele mai multe ori din cauze naturale.

9. Eşti casnică şi eşti mândra de asta. Bărbatul ideal pentru tine e unul din colegii de clasă ai fiului tău. Şi ce dacă are 16 ani ? Te va privi ca pe o zeiţă şi te va alerga prin casă de-o să sară şorţul de pe tine.

În plus, el nu aparţine niciunei femei. Şi chiar dacă are o prietenă la scoală, aceasta nu va face faţă unei rivale ca tine, unsă cu toate alifiile şi în special cu Ben Gay.

10. NaiveleCrezi că Moş Crăciun întârzie ? Eşti o naivă şi cel mai bine ţi se potriveşte un bărbat alfa, cu puternice tendinte poligamiste. Alături de el vei putea trăi fantezii incredibile. Vei crede, de exemplu, că te iubeste, sau că nu are amante.

Vei trai la maxim cu credinţa ca bărbatul tău şi-a angajat secretara aia bombă pentru că avea un doctorat în relaţii publice. De fapt, era vorba de alt gen de relaţii, dar dacă ţi-o spun probabil nu mă vei crede.

Foto: Shutterstock

Ce tip de bărbat ţi se potriveşte

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2