Catrinel Menghia povesteşte despre colecţia de genţi şi viitorul soţ în Unica de august

De Revista Unica pe

La aproape 30 de ani, Catrinel Menghia (Marlon) ne zâmbeşte fericită de pe coperta revistei Unica de august (de vineri, 24 iulie, la chioşcurile de presă). Are toate motivele să fie mai frumoasă şi mai radioasă ca oricând. Iubeşte, creează şi încearcă din tot sufletul să fie “un om complet”. Am întâlnit-o la Sibiu, cadrul perfect pentru frumuseţea ei desprinsă parcă din filmele neorealismului italian.

„Literatura bună îţi schimbă sufletul şi mintea”, spune scriitoarea Isabel Allende în interviul exclusiv din această ediţie a revistei. Cu ocazia apariţiei romanului “Ripper” în română, cea mai cunoscută scriitoare sud-americană ne-a acordat un interviu în care vorbeşte despre cum a învăţat să scrie romane poliţiste, despre puterea literaturii, feminism, memorie şi succes.

Cum vacanţa de vară e în plină desfăşurare, beauty editorul Unica ţi-a pregătit un dicţionar de frumuseţe al verii, ce cuprinde tot ce ai nevoie pentru ritualul tău de îngrijire şi machiaj în acest sezon.

În paginile de modă te vei bucura să găseşti sugestii inspirate de shopping: 61 de rochii de vară şi cele mai cool piese vestimentare aflate la reduceri în această perioadă.

Nu rata nici articolul în care trei fotografi profesionişti – Alex Gâlmeanu, Andreea Goia şi Miruna Minculescu – te învaţă cum să faci pozele perfecte pentru vacanţă.

Călătoreşte în Iordania, printre poveştile din Orientul Mijlociu, sau în România, unde vei descoperi trei destinaţii, fiecare cu farmecul ei aparte: Delta Dunării, Transilvania şi nordul Olteniei.

În plus, nu rata oferta specială a acestei ediţii: cartea “Femei care iubesc prea mult” de Robin Norwood.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO