8 cărţi incitante de citit pe plajă

De Nicoleta Galeteanu pe

Cea mai frumoasă carte din lume şi alte povestiri – Eric-Emmanuel Schmitt

Cartea este cel de-al optulea volum care apare în seria de autor dedicată de Huanitas Fiction unuia dintre cei mai îndrăgiţi scriitori francezi contemporani.

Opt nuvele povestite cu graţie despre opt poveşti de iubire simple dar filosofice, ale opt femei misterioase. De la vânzătoarea modestă la miliardara arogantă cu trecut misterios, de la soţia dezamăgită la amanta sacrificată pentru binele familiei bărbatului iubit, de la deţinuta politic la prinţesa nonconformistă, chipurile dragostei se schimbă, dar nevoia de fericire rămâne mereu aceeaşi.

Eva Luna – Isabel Allende

„Eva Luna” este un roman nostalgic, amuzant şi tămăduitor, semnat de Isabel Allende, nepoata fostului preşedinte chilian Salvador Allende.

Prin dragoste, o femeie salvează de la moarte un indian otrăvit de veninul unui şarpe. Din această pasiune se naşte Eva. Orfană de mică, Eva îşi croieşte un drum presărat cu lacrimi, dar şi cu miracolele pe care le pot face dragostea şi bunătatea. Destinul ei şi al tovarăşilor ei de călătorie se întreţes în atmosfera sud-americană, iar vocea Evei Luna deapănă povestea fascinantă a unei femei pe care viaţa a iubit-o.

Vezi care sunt cărţile care îţi pot schimba viaţa.

Plăceri interzise – Lora Leigh

Autoarea americană Lora Leigh concentrează între două coperţi toată pasiunea, plăcerea, pericolul şi dorinţa jocului erotic, tentant şi periculos.

În clubul din apropierea Washington D.C, membrii aleg să îşi împartă iubitele cu alţi parteneri. Fostul agent FBI şi fost membru al clubului, John McCoy a renunţat la astfel de plăceri când s-a căsătorit cu Keiley. Însă fanteziile sale tot mai ispititoare îl fac să îşi dorească să o atragă pe Keiley în mrejele deliciilor trupeşti.

Mac îşi invita la fermă cel mai bun prieten, iar lucrurile se complică.

Foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2