Cum a evoluat cariera muzicală a Oanei Zăvoranu

De Adina Radu pe

Actriţă de telenovele, justiţiară în emisiunile de pe OTV şi fiica păgubită din scandalurile cu moşteniri ale familiei, nimeni nu a luat-o în serios pe Oana Zăvoranu…
…când s-a apucat de cântat.

Dar „querida” a reuşit să uimească o discotecă plină cu talentul său deosebit, în urmă cu 5 ani, când şi-a făcut debutul muzical. Încă de pe atunci se prefigura o promiţătoare cariera muzicală care, spre fericirea multora, doar printr-o minune nu a fost umbrită de starul latino al României, Pepe, care domina topurile cu hitul său „Cred că m-am îndrăgostit”.

Dimpotrivă, mulţi consideră că Pepe a avut noroc că Oana nu a fost atrasă de muzica latino… În schimb, cântăreaţa şi-a cam speriat fanii în 2006 când a fost ofertată să intre în politică, taman în momentul în care era prinsă cu înregistrarea primului său album solo. Dar nici măcar Vadim Tudor nu i-a compromis cariera muzicală a vedetei, pentru că Oana chiar „se simte cântăreaţă”, a declarat ea.

Anul acesta, cântăreaţa a revenit în forţă pe scena muzicală cu piesa „I know”, „un mid tempo ce aduce aminte de atmosfera melodiilor clasice R&B”, aşa cum o descrie Oana, despre care spune că este „este picătura de ulei care face diferenţa într-o mare de popcorn”.

Dacă pe plan muzical anul a început bine pentru Oana, nu acelaşi lucru se poate spune despre viaţa ei de familie, pentru că zilele acestea divorţul dintre ea şi Pepe este subiectul principal de discuţie în presă.

În galeria video poţi asculta 10 dintre hiturile lansate de Oana Zăvoranu. Votează care este cea mai reuşită melodie a artistei.

Foto: Arhivă Ringier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro