Când începe noul sezon al show-ului „Te cunosc de undeva”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 15 aprilie 2022, 11:22

Show-ul „Te cunosc de undeva!” revine pe micile ecrane cu cel de-al 17-lea sezon. Îndrăgita emisiune, prezentată de Alina Pușcaș și Pepe și jurizată de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan, va avea premiera sâmbătă, 30 aprilie, de la ora 20:00, la Antena 1.

Show-ul promite să fie unul cu mari surprize, multă voie-bună și transformări fabuloase. 

Pentru prima oară în istoria acestui show, 8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor şi vor face spectacol, la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara.

Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim, Jazzy Jo şi Zarug, Ana şi Monica Odagiu, Maria Buză şi Paula Chirilă, Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu, Emi şi Cuza şi Carmen Chindriş şi Romică Ţociu vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 17-lea sezon al show-ului. 

Citeşte şi: De ce nu a vrut Ștefan Bănică Junior ca fiul lui cel mare să participe la „Te cunosc de undeva”

Abia aşteptam, cu toţii, revenirea pe platoul de filmare! Ne bucurăm că şi după 17 sezoane, telespectatorii ne întâmpină cu căldură şi abia aşteaptă reîntâlnirea cu noi. Din 30 aprilie, în fiecare sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1, le aducem un sezon nou-nouţ, cu o mulţime de surprize şi emoţie la dublu! – a declarat Andreea Bălan, jurata care va puncta coregrafiile fiecărei ediţii.

Sezonul 17 vine cu un bonus: dublu sau nimic, iar asta o vor demonstra din plin cei 16 concurenţi! Trebuie să vă mărturisesc o întâmplare recentă, care m-a bucurat nespus. Vorbeam cu un bun prieten, regizor spaniol, care, culmea, regizează acest show, Tu cara me suena, în Spania şi îmi spunea de longevitatea show-ului la ei, respectiv 8 sezoane. Nu am putut să nu îi spun că noi filmăm deja sezonul 17! Ne bucurăm de o longevitate fabuloasă, de un show iubit de o ţară întreagă, aşa că abia aşteptăm revenirea pe micile ecrane! – a povestit Cristi Iacob.

Citeşte şi: Crina Mardare, noul profesor de canto la „Te cunosc de undeva!”

Se anunţă un sezon fabulos, cu personaje grele, multe surprize, am început aşa în forţă, încât am avut senzaţia că suntem la o finală de sezon, nu la o premieră. Dificultatea personajelor este o piatră de încercare pentru noua garnitură de concurenţi, cupluri interesante, de toate vârstele şi pentru toate gusturile muzicale! De data aceasta, şi noi, eu şi Cristi Iacob, vom vedea în primă audiţie performanţele concurenţilor, pentru că în acest sezon vom avea alţi profesori de actorie, respectiv canto, colegi de-ai noştri, foarte bine pregătiţi – actriţa Adriana Trandafir şi profesoara de canto Crina Mardare! – a mărturisit Ozana Barabancea.  

La cum a debutat sezonul 17 pentru noi, căci am filmat deja câteva ediţii şi putem avea o privire de ansamblu, mi se pare a fi unul dintre cele mai tari sezoane de până acum, având în vedere că avem concurenţi la dublu, spectacol la dublu, emoţie la dublu. Aşadar, niciun artist nu va fi , ci doi câte doi se vor ridica unul pe celălalt sau se vor trage în jos, în funcţie de ce a decis ruleta că li se mai bine! Aşadar vom avea 16 artişti la canapea, lucru deloc uşor pentru noi, juraţii, care am rămas aceiaşi patru! – a dezvăluit Aurelian Temişan.

Care vor fi primele transformări pe care le-a pregătit ruleta personajelor pentru cele opt cupluri de concurenți, telespectatorii Antenei 1 vor vedea din 30 aprilie, de la ora 20:00, în prima ediție a celui de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!, prezentat de Alina Pușcaș și Pepe.

Foto – PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!