Crina Mardare, noul profesor de canto la „Te cunosc de undeva!”

De Unica.ro, pe

Crina Mardare, unul dintre cei mai cunoscuţi profesori de canto din România, se alătură show-ului „Te cunosc de undeva!”, ce va avea premiera în curând, la Antena 1.

Astfel, începând din acest sezon, Crina Mardare le va fi alături celor opt cupluri de concurenţi la antrenamentele de canto şi le va împărtăşi din trucurile ei pentru ca transformările să fie cât mai apreciate atât de către juraţii Andreea Bălan, Cristi Iacob, Ozana Barabancea şi Aurelian Temişan, cât şi de către telespectatori.

Am pornit la drum cu gândul că va fi ceva foarte distractiv şi uşor, mai ales că lucrez cu profesionişti în domeniu, însă pe parcurs ne-am dat seama că provocările sunt foarte mari. Referinţele astea, care trebuie respectate în detaliu la „Te cunosc de undeva!”, ne omoară! (râde).

Eu nu sunt obişnuită să păstrez forma pieselor, tonalitatea, felul de a cânta al artistului, întotdeauna schimbam câte ceva, însă de data asta trebuie să respect în totalitate referinţa, ceea ce până şi mie, personal, îmi e foarte greu!, a mărturisit profesoara de canto, Crina Mardare.

Crina Mardare: „E clar că în acest sezon sunt oameni pasionați de muzică”

Fiecare moment de pe scena „Te cunosc de undeva!” ascunde în spate zeci de ore de antrenamente de actorie, canto şi coregrafie.

Se munceşte foarte mult, absolut toate cuplurile sunt foarte implicate, vin cu lecţia deja învăţată… e clar că în acest sezon sunt oameni care cântă, oameni foarte pasionaţi de muzică, care îşi dau toată silinţa ca momentele lor să fie unele memorabile, iar asta nu face decât să mă bucure!, a mai completat Crina.

Printre surprizele celui de-al 17-lea sezon „Te cunosc de undeva!”, show care va putea fi urmărit în curând, la Antena 1, se numără şi faptul că începând din acest sezon, juraţii Ozana Baranbancea (canto) şi Cristi Iacob (actorie) nu vor mai fi implicaţi deloc în pregătirea momentelor, pentru ca surpriza în timpul performării pe scenă să fie una şi mai mare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!