Buşteni, locul pe care trebuie să îl cunoşti bucată cu bucată!

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 06 iulie 2021, 11:47

Despre încântătorul orăşel muntean Buşteni, călătorii din toate colţurile lumii afirmă că ar fi o ,,gură de Rai” poziţionată exact în inima munţilor Bucegi. Oricine ajunge să petreacă chiar şi numai câteva ore în acest loc se îndrăgosteşte pe viaţă.

Magia din Villa Ermitage

Un sejur în Buşteni cu cazare în Villa Ermitage este poate mai mult decât ţi-ai imaginat vreodată, datorită poziţionării foarte bune a vilei, în fiecare dimineaţă cand te vei trezi, (în orice cameră te vei caza) vei privi spre Rai.

Condiţiile foarte bune de cazare, calitatea ridicată a produselor şi a preparatelor special gătite pentru cei mai excentrici turişti, dar şi minunile naturii fac din Buşteni şi Villa Ermitage locul pe care să îl alegi în fiecare an.

Drumeţii montane

Dacă vii în Buşteni este musai să cunoşti fiecare părticică verde a munţilor Bucegi. Este cel mai frumos loc din lume, şi nu trebuie comparat cu munţii Elveţiei sau ai Austriei, pentru a le stabili adevărata valoare. Bucegii sunt unici prin frumuseţea şi energia pe care o emană, aşa că te invităm la o serie de drumeţii organizate de către angajaţii Villei Ermitage.

Vei porni în descoperirea Raiului către Piatra Arsă, Babele şi Sfinx unde te vei mira de frumuseţile naturii, şi de cum divinitatea a sculptat asemenea minuni în roca montană.

Dacă îţi doreşti să te relaxezi, îţi recomandăm grădina în stil japonez a vilei, în timp ce serveşti un ceai şi priveşti frumuseţea zonelor montane. Cei mici se pot zbengui în poieniţele din apropiere. Poţi porni si în pelerinaj, la numeroasele biserici încărcate cu istorie din Buşteni.

Pentru ca ,,tacâmul” să fie complet Villa Ermitage îţi face cadou o noapte de cazare, pentru a prelungi încă puţin sentimentul de a fi cazat într-o „Gură de Rai”.

Madalina Isar

Sejur Busteni Vara 2014
Villa Ermitage – 495 lei / persoana / sejur, platesti 5 nopti de cazare stai 6, cu mic dejun + cina, detalii pe www.villaermitage.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!