Bree Boyce – de la 100 de kilograme în finala Miss America

De Nicoleta Galeteanu pe

Asemenea lui „Betty cea urâtă”, o tânără din America a demonstrat că transformările fizice uluitoare nu sunt simple mituri.
În urmă cu câţiva ani, Bree Boyce purta măsura 18 la haine şi cântărea aproape 105 kilograme.

Astăzi, tânăra de 22 de ani se află în cursa pentru titlul Miss America, după ce a câştigat deja titlul de „Regină a Frumuseţii” în statul Carolina de Sud din care provine, scrie dailymail.co.uk.

Fotografiile sale postate pe Facebook arată schimbarea incredibilă prin care a trecut Bree Boyce. Ca o ironie, într-una dintre pozele vechi, tânăra poartă o panglică cu „Happy Birthday” asemenănătoare celei de Miss.

Bree Boyce - de la 100 de kilograme în finala Miss America

Miss Boyce, care a câştigat coroana în urma consursului disputat duminică, este favorită la titlul de Miss America, în concursul care va avea loc în ianuarie, anul viitor.

Bree Boyce - de la 100 de kilograme în finala Miss America  

Transformarea sa incredibilă, dintr-o adolescentă supraponderală şi asocială într-o frumoasă domnişoară suplă şi tonifiată, a devenit o amplă campanie de ajutorare a adolescenţilor care suferă de obezitate.

Mai presus decât pacea în lume – dorinţa fiecărei candidate la concursurile de Miss -, Bree îşi doreşte să fie o sursă de inspiraţie pentru fetele de vârsta ei, încurajându-le să aibă o alimentaţie mai sănătoasă.  

„Ţelul meu în viaţă este să inspir fetele de toate vârstele să îşi dorească să fie sănătoase, să mănânce sănătos, să facă exerciţii şi să aibă încredere în sine, pentru că oricine are puterea să îşi schimbe viaţa în bine”, scrie Bree pe pagina ei de Facebook. „Voi încerca să împărtăşesc mesajul meu oamenilor în şcoli şi la numeroasele evenimente caritabile care vor urma”, mai scrie Bree Boyce.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro