Boki, vloggerița care devorează cantități uriașe de mâncare fără să se îngrașe

De Unica.ro, pe

Boki, pe numele real Moon Bokhee, este o vloggeriță din Coreea de Sud care are un show extrem de popular pe canalul său de YouTube. „Mukbang” este un concept care se referă la conținut media legat de mâncare. Show-ul înfățișează o persoană ce devorează cantități uriașe de mâncare – cărnuri de diferite feluri, legume, orez, paste făinoase, sosuri etc. – în fața camerei de luat vederi, în timp ce interacționează cu publicul.

Boki peste 4,5 milioane de abonați pe canalul ei YouTube și a reușit să se evidențieze prin carismă și prin grația cu care mănâncă.

Deși are atât de mulți urmăritori, Boki a fost adesea acuzată că este bulimică deoarece mulți nu pot înțelege cum este capabilă să consume cantități atât de mari de mâncare fără să se îngrașe. Așadar, pe lângă mesajele de apriecere, Boki primește des comentarii negative din partea fanilor care îi reproșează că are o tulburare alimentară și că nu ar trebui să-și promoveze în mediul online comportamentul bulimic.

Boki, vloggerița care devorează cantități uriașe de mâncare fără să se îngrașe

Tânăra s-a declarat deranjată de acuzațiile primite și a negat vehement zvonurile cum că ar avea o problemă de sănătate.

Citește gratuit ediția de august a revistei Unica. O găsești AICI

”Recent, am primit multe comentarii agresive, fără niciun motiv. Sunt persoane care spun că scuip mâncarea după ce o mestec. Sunt tristă pentru că mi se pune la îndoială sinceritatea. Astfel de comentarii mă deranjează. Încercă întotdeauna să ofer un conținut video cât mai bun. Acum, vă mulțumesc celor care se uită la video-urile mele”, a explicat Boki, într-o postare pe rețelele de socializare.

sursa foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!