Bladi & Dr Mako lansează cel de-al 2-lea single, “Fly Around Me”. Vezi clipul!

De Sandra S., pe

Proiectul craiovean, Bladi & Dr Mako, au lansat cel de-al doilea single, Fly Around Me, căruia i-au făcut şi un videoclip!
Ca şi „Alive„, primul lor single, piesa „Fly Around Me” a fost produsă de Mihai Ristea, aceasta fiind preluata tot de labelul spaniol Squad Music si este un remake al unei piese din seria pop rock marca Bladiand Dr. Mako.
Cu toate ca audiotrack-ul a fost finalizat undeva pe la sfarsitul primaverii, eu si Dr Mako am hotarat ca lansarea s-o facem odata cu videoclipul, lucru care ne-a decalat un pic planurile, dar nu are nimic, iata ca am avut un prilej minunat de a arata lumii piesa noastra: Zilele Craiovei.„, declara Bladi (Adi Blejoiu).
Videoclipul este proiectat in doua planuri, unul este de pe Transalpina, singurul loc in care poti atinge norii, unde au filmat niste cadre minunate, multa deschidere, maretie, libertate, cer, stanci, flori de colt, zbor si care apare cel mai mult la refren. Aici au mai filmat si secvente dintr-un dans pe stanci cu colegele lor, Lelia si Monica – un dans cu tendinte tribale, ele fiind tatuate pe tot corpul. Iar cel de-al doilea plan cel al povestii unde doi tineri actori, Vlad Popescu si Ruxandra Chelaru reusesc sa dea viata scenariului scris de Dr Mako in special, Bladi si Andrei Ursu – regizorul acestui clip, decorul fiind Parcul „Nicolae Romanescu” din Craiova in principal.
Este o poveste cu si despre ingeri care capteaza interesul de la inceput, iar cei doi tineri trec prin urmatoarele stari succesive: fericire, soc, disperare, resemnare si regasirea din final. In clip apare scurt si fetita lui Adi, Emma care isi joaca si ea rolul foarte bine.
Filmarile de pe Transalpina au fost cu… peripetii. Ne-a plouat, ne-a baut vantul, ne-a fulgerat. A trebuit sa intrerupem de nenumarate ori. A trebuit refacut machiajul fetelor de mai multe ori. O dificultate s-a dovedit a fi  executarea dansului  pe pietrele de pe platoul unde s-a filmat, insa cu multa rabdare si profesionism totul se rezolva.„, a spus Dr Mako (Alin Macovei Moraru).
Ascultă piesa aici!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!