Benicio del Toro va fi distins cu premiul Male Star of the Year

De Oana Savin, pe
Actorul american Benicio del Toro va fi distins, în cadrul convenției CinemaCon, cu premiul Male Star of the Year, se arată într-un comunicat al organizatorilor.

Potrivit  comunicatului citat de EFE, premiul urmează să îi fie acordat lui del Toro în cadrul unei ceremonii ce va avea loc pe data de 26 aprilie la hotelul Caesars Palace din Las Vegas.

Citește și: Benicio del Toro a fost numit președintele juriului Un Certain Regard, la Cannes

De la remarcabila sa prestaţie cu care s-a făcut cunoscut în filmul ‘The Usual Suspects’ şi până la rolul său distins cu premiul Oscar în filmul ‘Traffic’, Del Toro a fascinat publicul timp de ani cu personajele sale riscante şi talentul său încântător„, a declarat Mitch Neuhauser, directorul CinemaCon, convenţia oficială a Asociaţiei Naţionale a Proprietarilor de Cinematografe.

Benicio este un maestru în crearea de personaje unice, interesante şi intense care adesea se inspiră dintr-o motivaţie personală şi compasivă care îi permite să-şi expună talentul său creativ„, a precizat Neuhaser.

Citește și: Cel mai bine îmbrăcate vedete de la CinemaCon

Benicio del Toro urmează să fie văzut în curând pe marile ecrane în filmul „Sicario: Day of the Soldado”, o continuare a filmului „Sicario”, în care actorul îl interpreta pe Alejandro, un bărbat care, motivat de răzbunare şi cu metode mai puţin ortodoxe, însoţeşte o echipă a serviciilor de informaţii în zona de frontieră dintre SUA şi Mexic pentru a lupta împotriva cartelurilor traficului de droguri.

Filmul, regizat de Stefano Sollima, va avea premiera la 29 iunie.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!