Aplicaţii pentru iPhone şi iPad care îţi schimbă viaţa

De Nicoleta Galeteanu, pe

Inovaţia smartphone-urilor tot mai rapide, inteligente şi subţiri şi-a demonstrat utilitatea în mâna utilizatorilor, însă universul aplicaţiilor create expres pentru acestea…
…face ca iPhone-ul sau iPad-ul să fie în curând indispensabile.

Descoperă mai jos cele mai practice, interesante şi recomandate aplicaţii pentru iPhone şi iPad care chiar îţi fac viaţa mai uşoară.

Ţi-ai pierdut maşina?

Oricui i s-a întâmplat să se rătăcească prin subteranul unui mall şi să caute minute în şir maşina. „Find My Car!” te scuteşte de o aventură nedorită prin mirosul de gaz şi căldura din parcările subterane.

Aplicaţia pentru iPhone se dovedeşte foarte ingenioasă. Creată de dezvoltatori francezi, aplicaţia îţi localizează pe hartă locul şi traseul exact spre autoturism, fără să mai apelezi de fiecare dată la paznicul parcării.

În plus, pentru cei care au probleme cu citirea hărţilor, aplicaţia dispune şi de funcţia de memorie vizuală, folosind camera telefonului.

Word Lens

De la clasicul dicţionar dezvoltat pe diferite site-uri şi până la Google Translate, poligloţii care mai au de furcă, uneori, cu înţelegerea unui mesaj într-o limbă străină, dispun acum de cea mai rapidă traducere posibillă.
Word Lens este o aplicaţie care traduce instant mesajul printr-un „obiectiv”, aşa cum îi spune şi numele (Lens – lentilă, obiectiv). Mai exact, se foloseşte de camera video a iPhone-ului sau iPad-ului pentru a „lua în vizor” mesajul de pe indicator, să spunem, pe care îl traduce concomitent.

Deocamdată, Word Lens este valabilă doar în limbile engleză şi spaniolă, dar dezvolatorii promit să adauge şi alte limbi europene în curând.

Află care sunt cele mai ciudate aplicaţii pentru iPhone şi cele mai utile aplicaţii pentru sănătatea ta.

Shazam

Deşi nu este o aplicaţie vitală, „Shazam” poate fi totuşi o soluţie salvatoare pentru cei care suferă de „sindromul lapsusului”, în special a celor pasionaţi de muzică.

Dacă eşti unul dintre cei măcinaţi adesea de întrebarea „cum se numeşte melodia?”, această aplicaţia simpatică îţi va fi o adevărată enciclopedie muzicală.

Indiferent că te afli într-un supermarket, sala de gimnastică, la televizor sau pe plajă, apropie iPhone-ul  de difuzor cât să poată fi receptată de microfonul acestuia, iar Shazam va afişa numaidecât numele artistului şi date despre melodia acestuia, dar îţi recomandă chiar şi câteva videoclipuri.
 
Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!