Actori care şi-au urât rolurile

De Unica.ro, pe

Proiectele ambiţioase ale regizorilor îi tentează pe mulţi actori care cred într-un posibil succes de blockbuster. Dar nu puţine sunt filmele care au dezamăgit publicul.
Şi la fel şi pe actori. Iată mai jos câştiva actori sinceri care şi-au criticat cu obiectivism filmele şi prestaţia.

Dacă ai văzut şi tu senzaţionalul „Iron Man 2” şi n-ai plecat acasă prea impresionată, deşi filmul a primit şi critici bunicele, să ştii că Robert Downey Jr. rezonează cu tine.

„Omul de oţel” nu a rămas nepăsător şi a a calificat filmul drept „nesatisfăcător” şi chiar „dezamăgitor”, din punctul său de vedere. Chiar dacă Downey Jr. s-a rezumat doar în a critica filmul, în mod logic, asta priveşte şi performanţa sa.
Nu este singurul film pe care actorul îl consideră nereuşit. Şi primele sale roluri mai importante, din anii ’80, i-au provocat actorului remuşcări sau doar regerete. s

„Air America” din ’90, realizat după serialul cu Lorenzo Lamas, a fost „sub aşteptări”, crede actorul, cât despre ” Less Than Zero” din ’87, acesta a fost un film „mediocru şi senzaţionalist”, consideră Downey Jr.. Nici nu ar fi fost prea greu să intuiască rezultatul, la un aşa titlul predestinat.

Katherine Heigl

Şi Katherine Heigl din „Grey’s Anatomy” a reflectat obiectiv asupra rolurilor pe care le-a jucat.
„Knocked Up” (Un pic însărcinată, 2007) a câştigat aprecieri pozitive în rândul publicului, dar nu şi în opinia sensibilei actriţe.

Fosta asistentă medicală a făcut o radiografie foarte exigentă a filmului, despre care actriţa a spus că „îi vine foarte greu să îndrăgească filmul, pentru că este un pic sexist”, făcând referire la ideile discriminatoare strecurate cu umor.

Halle Berry

Trei ani de la Oscarul pentru rolul din „Monster’s Ball”, Berry accepta Zmeura de Aur pentru „Catwoman”. De data aceasta, filmul a fost foarte criticat de public, iar criticii au spus că este cea mai proastă continuare a francizei.
Cât despre discursul său de acceptare a premiului ruşinos acesta a fost absolut memorabil: „Vreau să mulţumesc Warner Bros. pentru că m-au selectat în acest proiect de rahat”.

Matthew Goode

Ţi-l mai aminteşti pe „dl. Perfect” din comedioara de dragoste intitulată, din lipsă de inspiraţie, „An bisect”. Dacă îţi imaginezi că actorii „se bat” pe roluri doar pentru că onorariul e mare, este cât se poate de adevărat.

După ce „Leap Year” a ratat box-ofice-ul anul trecut, tânărul actor britanic a mărturisit că nu a fost atras deloc de povestea scenariştilor şi că a ales rolul doar pentru că putea ajunge în fiecare weekend acasă.

„Nu a fost pentru scenariu, credeţi-mă”, i-a asigurat el pe fani.

Mark Wahlberg

Nu doar eroii de oţel o dau în bară (Robert Downey Jr.). Mark Wahlberg ne-a arătat că şi luptătorii mai clachează uneori.

Dar nu este vorba de „The Fighter”, care a câştigat două Oscaruri, ci de „Întâmplarea”, un film SF de-a dreptul aberant, în care încearcă să fugă din calea unei calamităţi naturale. Nu, nu este vorba despre o pandemie, nici despre un cutremur sau meteorit care ameninţă Terra, ci despre o toxină emisă de o plantă.

Da, filmul ar fi fost o nemaipomenită comedie, însă din păcate s-a vrut un thriller care să ne îngrozească. Lui Wahlberg însă i-a provocat o stare nervoasă când a fost întrebat într-o conferinţă ceva despre film. Actorul a răspuns succint „La naiba cu arborii ăia… plantele… La naiba cu tot filmul”. Aşa spuneam şi noi…

Foto: NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!