A primit o scrisoare emoționantă de la fosta iubită. Răspunsul tânărului a devenit viral pe Internet

De Amelia Matei, pe Ultimul update Marți, 21 februarie 2017, 13:39
Nick Lutz, un student din Florida, a devenit celebru pe Internet după ce a postat o scrisoare de patru pagini de la fosta lui iubită, pe care a corectat-o cu un marker roșu, ca la școală.

Citește și – Scrisoarea unei femei înșelate pentru fostul ei iubit

În lunga scrisoare, fata își cerea scuze pentru toate neplăcerile create și îi cerea să se împace. În ciuda cuvintelor emoționante și a declarațiilor de dragoste pe care i le-a scris, Nick nu a fost impresionat de scrisoare și s-a decis să expună pe Internet greșelile gramaticale și cele de logică pe care le-a făcut fosta lui iubită.

Fără să stea prea mult pe gânduri, băiatul a corectat cu un marker roșu cele patru pagini ale scrisorii, apoi a postat-o pe toate mediile de socializare.


Lutz a semnalat toate greșelile de exprimare și de ortografie și a dat scrisorii nota 4 (D în sistemul de punctare american), pe motiv că „introducerea este prea lungă, deznodământul prea scurt, povestea se bazează pe ipoteze fără susținere”.

„Dacă vrei să te cred, ar trebui să vii cu dovezi, nu cu vorbe”, mai precizează el. „Pretinzi că nu m-ai înșelat, dar recunoști în același timp că vina îți aparține. Ar trebui să nu te mai contrazici dacă vrei o șansă”.

Nick Lutzși-a încheiat mesajul sarcastic: „Poți reface lucrarea pentru o notă de trecere”.

După ce a postat scrisoarea pe Internet, mesajul lui s-a viralizat instant. Alți utilizatori au găsit și alte greșeli în scrisoare, au sugerat că ar trebui să fie invitat în show-uri de televiziune, iar o tânără chiar i-a propus o întâlnire romantică.

Citește și – Scrisoarea unei amante către toate femeile măritate

Foto – 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!